Facebook PixelCode

Артезіанська вода допомагає бути здоровим

Чому вода важлива? Кожен знає незаперечний факт, що вода — найважливіша для людини після повітря. Коли людина споживає замало води, то може отримати купу проблем. Натомість вживання належної кількості якісної артезіанської води забезпечить справжню енергію природи для щоденних справ і здорового та красивого довголіття.
Артезіанська вода допомагає бути здоровим

Вода — найважливіша для людини після повітря. Цей незаперечний факт знає кожен. Адже людина сама значною мірою складається з води. Коли людина споживає недостатню кількість води, то може отримати купу проблем.

Швидка втомлюваність, брак свіжих ідей, головний біль, забудькуватість цілком можуть бути наслідком нестачі води в організмі, бо наш мозок — це на 73-75 % вода.

Серцево-судинні хвороби та надмірна зношеність серця також можуть бути наслідком недостатнього споживання води. Наша кров — це теж на 85-90 % вода. Якщо води в організмі бракує, то кров стає густішою. Наше серце, яке, до слова, також на 73 % складається з води, змушене працювати на межі своїх можливостей.

Вода потрібна людині, щоб нормально дихати, бо наші легені на 83 % складаються з води. Нестача води у легенях провокує скупчення слизу, що може спричиняти задуху. Недарма під час різних захворювань верхніх дихальних шляхів лікарі рекомендують пити більше рідини.

Вода сприяє травленню: допомагає організму засвоювати корисні речовини і виводить шкідливі. Зрештою, головний фільтр організму — нирки — на 79 % також складаються з води. Брак води провокує багато хвороб цього надзвичайно важливого органа.

Тому для втамування спраги, кращого травлення і загалом для підтримання здоров’я організму експерти-дієтологи та лікарі рекомендують вживати саме воду.

Переваги артезіанської води

Людина мусить споживати щонайменше 1,5-2 літри якісної води. Йдеться не про рідину, як от чай, каву чи інші напої, а саме про чисту воду. На жаль, вода у водогоні далеко не завжди повноцінно відповідає розумінню якості чистої питної води. Така вода піддається хлоруванню. В силу зношеності мереж вона часто взагалі непридатна для пиття без додаткової обробки чи фільтрування.

Тому часто єдиним вибором є купівля бутильованої води. Кращим магазинним вибором буде артезіанська вода “Опілля”. Ця вода має всі переваги, притаманні воді з артезіанських свердловин.

По-перше, артезіанська вода “Опілля” видобувається з глибини майже 170 метрів. Загалом артезіанською може називатися лише та вода, котра розташована між двома водонепроникними шарами Землі на глибинах понад 100 метрів. Підземні артезіанські басейни з’явилася в результаті геологічних змін багато тисячоліть тому. Їх глибоке розташування захищає воду від забруднень, які мають поверхневі води. Артезіанська вода максимально захищена від бактеріологічного і техногенного забруднення. Тобто артезіанська вода збережена чистою самою природою і тому є найбільш безпечною для споживання.

По-друге, артезіанська вода “Опілля” дає людському організму всі переваги чистої якісної води. Йдеться насамперед про:

  • покращення травлення;
  • забезпечення нормальної провідності нервових волокон, що сприяє повноцінній роботі скелетних і гладких м'язів, серця, судин і головного мозку;
  • сприяння нормальному виробництву гормонів;
  • допомогу в роботі щитовидної залози.

Загалом артезіанська вода робить наш організм здоровішим, що у свою чергу покращує імунітет та опірність організму щодо різних захворювань.

По-третє, артезіанська вода “Опілля” містить цілий перелік корисних мікроелементів, притаманних артезіанським водам. Так, кальцій зміцнює кістки і сприяє розвитку м’язової тканини. Невелика кількість фтору зміцнює зубну емаль і може запобігати захворюванням слизової рота. Калій та натрій дозволяють підтримувати мінеральний баланс. Кремній покращує стан волосся, шкіри та нігтів. Бікарбонати нормалізують баланс pH у крові, що дозволяє швидше відновлюватися та долати втому.

Зважаючи на важливість і користь артезіанської води, її рекомендовано вживати щодня у кількості 1,5-2 літри. Слід пам’ятати, що більшу частину води краще споживати у першій половині дня, бажано за 30-20 хвилин до прийому їжі, тоді сприятливий вплив води буде помітний протягом кількох днів.

Тож пийте на здоров’я якісну артезіанську воду “Опілля”, бо вона — справжня енергія природи, яка додає сил для щоденних справ.

Назад до блогу
Артезіанська вода допомагає бути здоровим

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я