Facebook PixelCode

ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити

Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвище досягнення у трирічній історії команди. Але зупинятись на ньому ФК «Опілля» не збирається і вже наступного сезону хоче стати переможцем.
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити

Від золота Тернопільської Першої футзальної ліги сезону 2023-24 років команда була на відстані лише двох очок. У 12-ти іграх турніру «Опілля» здобуло 9 перемог, 1 матч зіграло внічию і 2 програло. Загалом у змаганнях футзалісти «Опілля» забили 70 голів і пропустили 39. Різниця забитих і пропущених м’ячів у ФК «Опілля» краща, ніж у переможців турніру – 70 на 39. Загалом 28 очок – і «Опілля» стає срібним призером, у переможця – лише на одне очко більше.

«Всі суперники знали, що гра з «Опіллям» – це серйозно і легко їм не буде. Ми з початку сезону були фаворитами ліги, бо максимально мотивовані і бились у кожній грі, як в останній, не шкодуючи ні своїх сил, ні суперника. «Опілля» цілеспрямовано грало на перемогу. Це видно з прямих відеотрансляцій ігор, з післяматчевих коментарів гравців. В очному протистоянні з нинішніми переможцями сезону у четвертому турі змагань команда «Опілля» перемагала, та за секунди до фінального свистка супернику вдалося зрівняти рахунок до 3:3. Так виглядає, що втрачені саме в цій грі два очки і вирішили долю золотих і срібних медалей турніру», – каже ініціатор створення команди і спортивний директор ФК «Опілля» Олег Горбатюк.

Таку близькість до перемоги члени команди «Опілля» сприйняли як додатковий стимул до ще вищих здобутків. Посилено тренуються у спарингах з іншими командами. У цих тренувальних іграх відточують майстерність і не мають сумнівів у своєму майбутньому чемпіонстві.

«Коли в 2021 році з працівників «Опілля» створювали команду, ми просто дуже хотіли грати у футбол. Впродовж трьох років підсилили колектив якісними гравцями. Прийшли молоді, спритні – і результати пішли вверх. У першому своєму турнірі футзальної ліги «Опілля» посіло п’яте місце, в сезоні 2022-23 років – третє, в цьому сезоні – друге. Не маємо сумніву, що станемо першими. Тут навіть математика за нас, не кажучи вже про всебічну підтримку президента команди комерційного директора ТОВ «Пивоварня «Опілля» Володимира Гульовського і всього керівництва компанії», – підкреслює Олег Горбатюк.

Пивоварня «Опілля» не тільки забезпечила форму і обов’язковий внесок для участі команди у змаганнях. Компанія також є партнером всієї Тернопільської районної футзальної ліги. Тому визначених глядацьким голосуванням кращих гравців турів із різних команд відзначали подарунками саме від торгової марки «Опілля».

Тернопільська броварня знана як партнер дуже багатьох спортивних подій аматорського і найвищого професійного рівня. «Опілля» – спонсор відеотрансляцій на MEGOGO матчів відбору Чемпіонату Європи-2024 з футболу.

«Опілля» заслуговує мати найкращу команду. Тому з кожним роком нам все важливіше гідно представляти один із найвідоміших українських пивоварних брендів, що славиться багатою історією і глибокими українськими традиціями», – наголошують гравці футбольного клубу «Опілля».
Назад до блогу
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я