Facebook PixelCode

«Народний бренд-2023»: Тернопіль назвав «Опілля» переможцем

Найкращі пиво і квас варить «Опілля». У цьому твердо переконані мешканці Тернополя, які вчергове назвали «Опілля» переможцем конкурсу «Народний бренд».
«Народний бренд-2023»: Тернопіль назвав «Опілля» переможцем

В організованому корпорацією RIA Медіа щорічному конкурсі «Народний бренд-2023» кращих із 2 тисяч 878 представників місцевого бізнесу мешканці Тернополя визначали онлайн-голосуванням. Тернопільська пивоварня «Опілля» була представлена у двох номінаціях: «Напій (пиво)» і «Напій (безалкогольний)». В обох учасники голосування «Народного бренду-2023, як і попередні 6 років поспіль, перемогу впевнено віддали продукції «Опілля». Загалом це вже 12-а перемога тернопільської пивоварні в конкурсі «Народний бренд».

«Дякуємо усім, хто знову і знову обирає «Опілля», наділяючи його найвищим титулом народного визнання. «Народний бренд-2023» у двох номінаціях – це визнання справжньої якості нашої продукції, створеної з любов’ю до споживача», – кажуть пивовари «Опілля».

За зварене з найкращої української природної сировини шляхом натурального бродіння справжнє пиво «Опілля» віддали свої голоси 2 тисячі 57 із 3 тисяч 236 учасників голосування, тобто майже дві третини. Це найкращий результат переможця з усіх 50-ти номінацій «Народного бренду-2023».

У номінації безалкогольних змагались 19 напоїв. Усіх 18 конкурентів впевнено перемогло «Опілля», зібравши майже половину голосів номінації. «Народним брендом-2023» справжній живий квас «Опілля» назвали 1 тисяча 449 із 3 тисяч 363 учасників онлайн-голосування.

Перемога квасу «Опілля» в конкурсі «Народний бренд» наприкінці 2023 року стала ще одним визнанням любові українців до цього продукту. Натуральні інгредієнти та високу якість як причину популярності квасу «Домашній Опілля» раніше підкреслили й організатори престижної премії Ukrainian Business Award. У її рейтингу ТОП-10 торгових марок квасу України 2023 року «Домашній» від «Опілля» – у трійці лідерів в масштабах країни.

«Щоразу обираючи «Опілля», споживачі не тільки спонукають нас тримати марку, розвиватись і створювати все смачнішу і досконалішу продукцію. Обираючи «Опілля», споживачі підтримують українське: традицію, виробника», – наголошують тернопільські броварі.

За свої здобутки в час повномасштабної війни пивоварня «Опілля» вдячна споживачам, які своїм вибором, відданістю, вмінням цінувати традиції і цінувати справжнє додають наснаги «Опіллю» створювати новинки справжнього смаку, а відтак – працювати для Перемоги.

«Завдяки довірі і вашому вибору тернопільська пивоварня «Опілля» укріплює економіку регіону й України, розвиває гуманітарні проєкти і допомогу ЗСУ, підтримує працівників броварні, які воюють за Україну. Вибір споживача додає сил «Опіллю» й надалі робити все для Перемоги», – підкреслюють на «Опіллі».

Назад до блогу
«Народний бренд-2023»: Тернопіль назвав «Опілля» переможцем

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я