Facebook PixelCode

«Опілля» виступило генеральним спонсором змагань з веслування на байдарках і каное

У п’ятницю, 27 серпня, у Тернополі стартував чемпіонат України серед ветеранів з веслування на байдарках і каное.
«Опілля» виступило генеральним спонсором змагань з веслування на байдарках і каное

У п’ятницю, 27 серпня, у Тернополі стартував чемпіонат України серед ветеранів з веслування на байдарках і каное. Генеральним спонсором цього змагання на водній арені «Тернопіль» стала пивоварня «Опілля».

Упродовж трьох днів у спортивному дійстві візьмуть участь майже 200 спортсменів зі всіх областей України. Серед почесних гостей заходу — президент Федерації каное України Сергій Чернишов і головний тренер збірної команди України, дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан. Церемонія відкриття та святковий парад спортсменів розпочнуться у суботу, 28 серпня, о 12.00.

За словами президента Федерації каное Тернопільщини Віктора Кузяка, чемпіонат України серед ветеранів з веслування на байдарках і каное — перше змагання національного рівня, яке відбувається у файному місті за останніх 20 років. Є всі підстави стверджувати, що проведення чемпіонату, а також поява в обласному центрі водної арени «Тернопіль» покладуть початок відкриттю центру водних видів спорту.

За традицією до організації та проведення спортивних змагань з веслування на байдарках і каное долучається корпорація «Опілля». Не став винятком і чемпіонат України серед ветеранів. Серед іншого, «Опілля» подбало про забезпечення всіх учасників питною водою.

«Дякуємо корпорації «Опілля» за сприяння і партнерство. Велике спасибі всьому колективу та керівнику підприємства Ярославу Івановичу Джоджику», — відзначив Віктор Кузяк.
Назад до блогу
«Опілля» виступило генеральним спонсором змагань з веслування на байдарках і каное

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я