Facebook PixelCode

«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024

За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнання і послуги, збираючи близько ста тисяч відвідувачів із 190 країн.
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024

Для «Опілля» участь у цій виставці в якості візитера в рамках українського павільйону — це не лише прекрасна можливість представити свої продукти широкому колу потенційних покупців і партнерів, а й чудовий шанс продемонструвати багатство українських харчових традицій на міжнародній арені.

«Участь у Gulfood-2024 є важливою для компанії з кількох причин. Насамперед — це унікальна можливість обміну досвідом із провідними гравцями галузі безалкогольних напоїв та ознайомлення з останніми тенденціями у просуванні та презентації продукції. Особливо актуальним це стало після того, як «Опілля» запустило виробництво своїх продуктів у форматі алюмінієвої банки», — зазначає Лука Гомівка, директор відділу експорту «Опілля».

Представляла тернопільську пивоварню на Gulfood-2024 менеджер зовнішньоекономічної діяльності «Опілля» Мар’яна Рогальська.

«Вирушили в Дубай після здобуття нашого нового досягнення — квасу в банці. Тому найбільшу міжнародну виставку Gulfood-2024 «Опілля» розглядало як переговорний майданчик і можливість домовитись про постачання якісного натурального квасу не тільки на Близький Схід, а по всьому світу – в нові країни і на нові континенти», — пояснює представник «Опілля».

Зовнішньоекономічну діяльність тернопільська броварня вже веде в Європі та Америці. Продукцію «Опілля» нині можна купити в Польщі, Італії, США. На підприємстві впевнені: після участі у Gulfood-2024 географія продажів розшириться і все більше покупців у світі зможуть стати постійними поціновувачами справжнього смаку продукції «Опілля».

Назад до блогу
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я