Facebook PixelCode

Смак найкращих сортів хмільного напою “Опілля” спробували іноземні делегації у день Тернополя

Із нагоди Дня Тернополя у пивоварні “Опілля” провели дегустацію для гостей файного міста – делегацій із закордону та інших міст України.

Смак найкращих сортів хмільного напою “Опілля” спробували іноземні делегації у день Тернополя

Заступник секретаря міської ради польського міста Сувалки Яцек Нєдзвєцкі підкреслив, що Тернопіль – дуже приязне місто. Гостям міста для дегустації запропонували усю продукцію пивоварні “Опілля” – 10 видів хмільного напою, серед яких і чотири експортні новинки, а також вода і квас.

Тернопільський завод готовий підкорювати європейський ринок. Адже цього року, до свого 170-річчя, компанія “Опілля” випустила 4 сорти нового продукту, який незабаром відправлять до Польщі, Литви, Білорусі та інших європейських країн.

Про це розповів заступник директора із маркетингу пивоварні «Опілля» Василь Мацюк.

Загалом, до Дня міста у Тернопіль з’їхалися делегації із трьох польських міст, а також Німеччини, Литви, Естонії. Їх познайомили із найбільшими досягненнями міста за останні роки.

Додамо, пивоварню “Опілля” заснували у 1851 році і вона є найдавнішою у нашій місцевості. Продукцію виготовляють лише з вітчизняного солоду та хмелю, завдяки тому, що співпрацюють з місцевими фермерами та підприємствами.

Джерело Т1 Новини

Назад до блогу
Смак найкращих сортів хмільного напою “Опілля” спробували іноземні делегації у день Тернополя

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я