Facebook PixelCode

Як вода допомагає худнути

Скільки треба пити, щоб бути струнким та здоровим? Однією з найгостріших проблем сучасності є проблема зайвої ваги. На боротьбу з нею стали фармацевтичні кампанії, що пропонують чудодійні препарати, дієтологи з переліком ефективних систем харчування. І всі наче забули, що нічого винахідливішого від природи у світі немає.
Як вода допомагає худнути

Однією з найгостріших проблем сучасності є проблема зайвої ваги. На боротьбу з нею стали фармацевтичні кампанії, що пропонують чудодійні препарати, дієтологи з переліком ефективних систем харчування. І всі наче забули, що нічого винахідливішого від природи у світі немає. Саме вона створила чи не найефективніший засіб для регулювання ваги і схуднення — воду з артезіанських свердловин!

Якщо ви вирішили схуднути, негайно починайте прищеплювати собі корисну звичку — починати кожен день зі склянки (для початку) чистої води. З ложечкою меду й скибочкою лимона. Це не просто засіб для схуднення, а комплексна допомога організму. Найкраще обирати артезіанську воду, бо вона найчистіша.

Одна з переваг артезіанської води в тому, що вона покращує метаболізм, сприяє ефективному засвоєнню поживних речовин, які організм отримує з їжею, забезпечує чітку роботу кишківника і добре виводить токсини.

Налагодьте питний режим — і зайві кілограми підуть за водою. На цьому наголошують дієтологи і це підтверджують споживачі, котрі позбулися зайвих кілограмів. Обирати краще якісну воду.

Варто спробувати "Опілля". Ця вода унікальна тим, що добувається з глибини у 167 метрів, де, крім кришталевих соків природи, немає нічого — ані бактеріологічних, ані техногенних забруднювачів, бо вода захищена водонепроникними шарами гірських порід. Зрештою природа — найкращий, найсумлінніший виробник, а “Опілля” лише робить цю воду доступною.

Крім того вода "Опілля Артезіанська" — більше, ніж вода. Це основа життя, еліксир здоров’я, найефективніший спосіб транспортування до всіх клітин організму поживних речовин і кисню та не менш ефективний спосіб виведення токсинів. Вода вимиває, очищає. Очистіть нею організм — і серед іншого позбудетеся зайвої ваги.

Дорослій людині експерти рекомендують випивати щонайменше 1,5 літри чистої води для нормального балансу. Слід зважити, що інші рідини такі, як чай, сік, кава не можуть замінити водити.

Вживаючи артезіанську воду ви також отримаєте не лише втрату зайвої ваги, але й додаткові бонуси як от, бадьорість, пружність шкіри, відчуття легкості.

Тож обирайте якісне. Споживайте корисне. Пийте “Опілля” та живіть на повну.

Назад до блогу
Як вода допомагає худнути

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я