Facebook PixelCode

“Опілля” підтримало фестиваль кулінарного мистецтва

Корпорація “Опілля” стала генеральним спонсором цьогорічного фестивалю кулінарного мистецтва «Короп-Фест», що днями відбувся у Тернополі.
“Опілля” підтримало фестиваль кулінарного мистецтва

"Короп-Фест 2017" розпочався на острівку Чайка із святкуванням ночі на Івана Купала з традиційними багаттями, обрядами та конкурсами.

Гостей розважали гурти "Gloria Band», «Чорні черешні», OT Vintа, ШОСТЕ ЧУТТЯ, ЧУМАЦЬКИЙ ШЛЯХ та інші. Під час свята було встановлено кулінарний рекорд України — зварено 3000 літрів рибної юшки. Усі бажаючі мали змогу скуштувати власноруч приготовлені страви.

Директор з маркетингу корпорації “Опілля” Володимир Гомівка підкреслив, що сподівається на збільшення подібних свят на Тернопільщині.

“До принципів “Опілля” належить повернення добрих традицій не лише виробництва, але й святкувань, культурних заходів. Тож ми з радістю відгукнулися на пропозицію. Адже на таких заходах відчувається, як вирує життя. Це повернення до доброго, натурального, нашого і живого“, - зазначив Володимир Гомівка.
Назад до блогу
“Опілля” підтримало фестиваль кулінарного мистецтва

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я