Facebook PixelCode

Інновації, енергозберігаючі технології і досвід іноземних колег: на базі «Опілля» відбувся міжнародний практикум для броварів

У Тернополі на базі Пивоварні Опілля відбувся дводенний міжнародний інформаційно-консультативний практикум.
Інновації, енергозберігаючі технології і досвід іноземних колег: на базі «Опілля» відбувся міжнародний практикум для броварів

У Тернополі на базі Пивоварні Опілля відбувся дводенний міжнародний інформаційно-консультативний практикум. Він об’єднав майже сотню представників потужних броварних компаній, зокрема понад двадцять гостей з різних куточків світу.

Присутні обговорили багато аспектів, що стосуються сучасного виробництва пива та безалкогольних напоїв: запровадження на заводах інноваційних і енергозберігаючих технологій, дотримання норм екологічної безпеки. Торкнулися також питання підвищення якості і конкурентоздатності продукції, осучаснення пивоварень.

Цінним для вітчизняних компаній виявився досвід керівників та менеджерів 18 компаній Німеччини, Данії, Великобританії, Італії, Нідерландів, Китаю та Туреччини, які відвідали практикум.

Як відзначив заступник генерального директора-головний інженер ПрАТ «УКРПИВО» Микола Лавріненко, запровадження інновацій є вкрай важливим для українських підприємств, у тому числі і броварень. Адже з кожним роком ціни на енергоносії підвищуються. Тож використання енергозберігаючих технологій і сучасних розробок — неминуче.

У тому, що практикум дасть старт у використанні інновацій, котрі значно скоротять собівартість продукції та дозволять випустити на ринок України та закордоння якісних напоїв, переконана і генеральна директорка ПрАТ "УКРПИВО" Галина Коренькова.

Слід відзначити, що пивоварню «Опілля» для проведення міжнародного практикуму обрали невипадково. Організатори визначають місце зустрічі фахівців, аналізуючи динамічність розвитку підприємства, впровадження новітніх технологій, сучасного енергозберігаючого технологічного та допоміжного обладнання. Окрім цього, важлива і Програма з охорони навколишнього природнього середовища.

Цим та іншим критеріям, за словами Миколи Лавріненка, безумовно відповідає ТОВ «Пивоварня «Опілля». Компанія протягом останніх трьох років нарощує потужність, виготовляє продукцію високої якості, розробляє нові сорти продукції, не забуваючи свої традиційні сорти, одночасно будує нове сучасне підприємство.

Голова наглядової ради ТОВ "Пивоварня "Опілля" Ярослав Джоджик відзначив, що наразі одне з найбільших досягнень компанії — вихід на ринок Східної Європи.

«Протягом кількох останніх років ми в шість разів збільшили виробництво, потужність нашого заводу і забезпечили переведення нашого виробництва на європейський рівень. Ми вирішили просувати нашу продукцію на світові ринки. Вважаю, досягли нових цілей завдяки залученню фахівців всієї України та бажанню пропонувати якісну продукцію «Опілля» не тільки українським, а й іноземним споживачам», — підкреслив Ярослав Джоджик.
Назад до блогу
Інновації, енергозберігаючі технології і досвід іноземних колег: на базі «Опілля» відбувся міжнародний практикум для броварів

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я