Facebook PixelCode

Історія однієї мрії: пивоварня «Опілля» презентувала новий відеоролик

Кохання, мрія пиво і аеродром. Для широкого загалу презентували новий відеоролик пивоварні «Опілля». Його автори – відомі обличчя в кіноіндустрії – режисер, продюсер, сценарист - Тарас Дронь, одна з його багатьох робіт - «Дзідзьо перший раз» та Олексій Хорошко – автор і продюсер фільму «Штольня».
Історія однієї мрії: пивоварня «Опілля» презентувала новий відеоролик

Ідея промо-ролика належить - Роману Гроху, засновнику компанії BNProduction. Це не перша його спільна робота з пивоварнею «Опілля».. Він розповідає, що від задуму до створення самого ролика минуло багато часу. Усе розраховано до деталей. Тиждень вони підкорювали небо.

– Ми орендували летовище на сім днів, я за життя стільки не літав, – ділиться емоціями Роман. – Ми розмірковували як правильно обрати ракурс для зйомок у різний час доби. Зізнаюся справа непроста. Погода не особливо була прихильною до знімальної групи, але ми впоралися. В кадрах відео ролику нам вдалося передати атмосферу теплої пори року. Хоча насправді в день зйомок температура була +12 градусів і акторів в перервах зігрівали теплими чаями та вдягали їх у теплий верхній одяг.

Головними персонами кліпу є закохана пара. Їх вибрали невипадково, кастинг тривав два тижні. Режисер переконаний - свою роль вони виконали на відмінно!

– За сценарієм: на прогулянці над головами молодих людей пролітає літак, хлопець захоплюється ним і мріє сконструювати такий же для себе та коханої. У власному гаражі він приступає до роботи. Хлопець розуміє, що шлях до мрії не простий… Та завдяки власній наполегливій праці та віри коханої людини - вкінці йому вдається втілити свій задум у життя! До речі, креслення і дерев’яна модель літака – справжні. Ми їх позичили у авіаконструктора, – пояснює продюсер.

Тиждень приготувань і 18 годин зйомок вмістилося у 72 секундний ролик. Цей ролик розповідає про те, що будь-яка мрія стає реальністю, головне сильно захотіти. Ролик транслює атмосферою легкості, любові, краси та справжнього смаку життя!

Мрійте з «Опіллям Білим», цінуйте справжнє і не зраджуйте своїм традиціям.

Нагадамо, нещодавно пивоварня «Опілля» відкрила інтернет-магазин. Тепер кожен поціновувач високоякісного пива зможе зробити замовлення, не виходячи з дому. Улюблену напій за короткий термін доставлять до ваших дверей.

Назад до блогу
Історія однієї мрії: пивоварня «Опілля» презентувала новий відеоролик

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я