Facebook PixelCode

Молода ФК «Опілля» бореться за перемогу у Тернопільській футзальній лізі

Новостворений Футбольний клуб "Опілля" цьогоріч вперше приймає участь у Тернопільській футзальній регіональній лізі
Молода ФК «Опілля» бореться за перемогу у Тернопільській футзальній лізі

Новостворений Футбольний клуб "Опілля" цьогоріч вперше приймає участь у Тернопільській футзальній регіональній лізі

2021 рік став успішним для «Опілля» не лише у сфері виробничих здобутків. Пивоварня долучилася до реалізації багатьох благодійних проєктів і проведення масштабних спортивних заходів. Окрім цього, саме в поточному році на базі підприємства було засновано футбольний клуб «Опілля».

Ініціатором створення футбольної команди під егідою пивоварні став супервайзер "Опілля" Олег Горбатюк. Чоловік давно захоплюється футболом і вирішив, що потужне підприємство як "Опілля" може стати гідним конкурентом не тільки серед виробників пива та безалкогольних напоїв, а й на футбольному полі.

"У мене виникла думка про формування команди на базі підприємства. Адже чимало фірм-конкурентів мають свої спортивні колективи. Подумав: хіба "Опілля" не зможе дати їм фору? Оскільки підприємство спонсорує багато спортивних заходів, я був певний, що отримаю підтримку нашого керівництва", — пригадує Олег Горбатюк.

Ідею Олега швидко допомогли втілити в життя. Компанія виділила кошти на потреби команди, зокрема закупила для гравців брендовану спортивну форму. Наразі у складі "Опілля" — одинадцять учасників. Це дозволяє ФК "Опілля" грати у футзал — так званий "закритий футбол" чи футбол "п’ять-на-п’ять".

"Після реєстрації команди ми одразу вирішили брати участь у  Тернопільській футзальній регіональній лізі. Поставили перед собою амбіційну ціль — серед 14 команд втрапити в трійку призерів", — каже Олег Горбатюк.

У першій грі ФК "Опілля" здобув перемогу, а ось наступні дві завершилися поразкою. Олег Горбатюк вважає, що на програші вплинула недостатня зіграність спортсменів. Адже більшість гравців команди тільки познайомились один з одним перед початком турніру. Це вплинуло на недостатнє порозуміння на полі.

Проте гравці здійснили роботу над помилками і вже наступні 3 тури були за командою ФК "Опілля". Минулої неділі, 19 грудня, відбулася гра проти команди з Гаїв Шевченківських, які були сусідами по турнірній таблиці. Гра закінчилася образливою поразкою 0:1, хоча перевага була на стороні ФК "Опілля".

Наразі команда посідає шосте місце в рейтингу. Це достойний результат для новоствореного амбіційного колективу молодих гравців, який змагається з стабільно граючими колективами. Є всі підстави вважати, що "Опілля" ще неодноразово проявить свій хист і навички. Так, підтвердженням вищенаписаних слів є перемога над колективом із Великої Луки з рахунком 3:1, які до гри проти "Опілля" мали у своєму активі 5 перемог з 5 ігор. Тому, вважає Олег Горбатюк, є всі шанси на те, що поставлена ціль — попадання в топ-3 Тернопільської футзальної регіональної ліги — таки буде за спортсменами потужної пивоварні.

Варто відмітити, що за останній рік компанія "Опілля" активно долучалася до співорганізації важливих спортивних подій. Так, пивоварня виступила офіційним спонсором Суперкубка України з футболу-2021. За сприяння "Опілля" відбувся Чемпіонат України з веслування на човнах "Дракон" серед спортивних клубів (IV ранг) та серед спортсменів ДЮСШ (IV ранг). Також компанія допомагала в проведенні заходів риболовного спорту, учасникам футбольних ігор у Лізі учасників АТО, підтримала команду тернополян у забізі Києвом тощо.

Назад до блогу
Молода ФК «Опілля» бореться за перемогу у Тернопільській футзальній лізі

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я