Facebook PixelCode

«Опілля» підтримало тернополян у масштабному змаганні рибалок зі всієї України

На Десні у селі Количівка змагалася 31 команда риболовного спорту зі всіх регіонів країни. Саме на цій водоймі, за десять кілометрів від Чернігова, відбувся чемпіонат України з ловлі риби спінінгом з берега. Протягом трьох днів перемогу виборювала майже сотня спортсменів.
«Опілля» підтримало тернополян у масштабному змаганні рибалок зі всієї України

Як розповідає учасник турніру, капітан команди «Опілля» - ТОФРС Степан Семенів, змагання видалися азартними. Протягом чемпіонату спортсмени загалом упіймали понад тисячу рибин, які заважили на 112 кілограмів. Найбільшим уловом визнали сома завважки 2 кілограми і 3 грами. Найменшим виявився крихітний жерех — усього 4 грами.

Удача під час чемпіонату посміхалася місцевим. Перші два місця в особистих і командних заліках, за словами Степана Семеніва, зайняли команди з Чернігова, третє — спортсмени з Сум. Тернопільська команда посіла 27 сходинку, але зважаючи на невеликий досвід наших риболовів у турнірах такого рівня, це доволі непоганий результат.

Змагання були складними, — констатує капітан команди. — По-перше, у нас були дуже достойні суперники, наприклад, чемпіони світу. Нам до такого рівня ще треба рости. По-друге, приблизно з десяток команд із Чернігова, Сум і столиці регулярно тренуються саме на тому місці, де відбувався чемпіонат. Можна сказати, що це їхня домашня водойма, вони, на відміну від приїжджих, добре знають її особливості та специфіку. Тому траплялося і таке, що в одній частині зони рибалило шестеро осіб а клювало лише в чемпіона з Чернігова.

Проте навіть не найкращий результат для тернопільської команди «Опілля» - ТОФРС — це цінний досвід і стимул до розвитку. Цього б не було, якби не сприяння корпорації «Опілля».

Дякуємо «Опіллю» за підтримку у поїздці начемпіонат України з ловлі риби спінінгом з берега. Підприємство подбало про форму для спортсменів нашої команди та забезпечило напоями. «Опілля» не вперше долучається до розвитку риболовного спорту в області. Ця допомога від підприємства також була доречною і своєчасною, — каже Степан Семенів.

До слова, спробувати продукцію найбільшої броварні Тернопілля мали змогу й інші учасники змагань: після запеклої боротьби тернополяни влаштували міні-презентацію напоїв «Опілля» серед колег, вручили їх і суддям.

Про змагання для риболовів позитивно відгукується директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка.

«Не може не тішити те, що в Україні проводять зустрічі для спортсменів риболовного спорту. Втім на таких заходах цінні не тільки здобутки та нагороди. Не менш важливими є захоплюючий і азартний процес ловлі, цікаві знайомства, відпочинок на природі і спілкування у колі однодумців. Мені приємно, що «Опілля»внесло свою лепту у ці змагання, а такожвгамувало спрагу учасників у спекотний день», — заявив Володимир Гомівка.
Назад до блогу
«Опілля» підтримало тернополян у масштабному змаганні рибалок зі всієї України

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я