Facebook PixelCode

«Опілля» підтримало одну з кращих команд України з регбі

Тернопільський «Терен» посів 5-ту позицію у загальнонаціональному чемпіонаті з регбі-7.
«Опілля» підтримало одну з кращих команд України з регбі

29 вересня у Одесі відбувся фінальний тур Чемпіонату України з олімпійського виду спорту регбі-7, у якому зустрілися 8 команд з Одеси, Рівного, Києва, Ужгорода, Донецька, Івано-Франківська, Львова і Тернополя.

Тернопільський РК «Терен» посів 5 місце. За два тури були і перемоги, які надихали наших регбістів і поразки, які вчили та удосконалювали. У фінальному турі взяли участь нові молоді гравці, яким дуже важливий такий досвід. Перемога стала можливою в тому числі завдяки підтримці провідних тернопільських підприємств виробника живого пива “Опілля” та виробника молочної продукції “Молокія”.

Поступово, проте впевнено ідемо до чемпіонства! Щиро дякуємо за підтримку та допомогу в розвитку регбі представникам місцевої влади, а також нашим місцевим виробникам “Опіллю” та “Молокії” - каже гравець клубу і активіст розвитку регбі на Тернопільщині Ігор Біло.

Виконуючий обов’язків президента федерації регбі Тернопільщини та тренер клубу Володимир Крутовський розповів, що РК Терен це самобутній клуб, який утворився на основі любителів цього виду спорту і успішно розвивати його по всій області.

Клуб виник на початках, як об’єднання любителів. Сьогодні ми розвиваємо його по всій області. Приємно, що і бізнес долучається до підтримки цього захопливого виду спорту. Це показує, що для бізнесу важливі не лише прибуток, але й суспільна користь, яку приносить спорт - зазначив у коментарі Крутовський.
Свого часу я сам активно займався спортом, зокрема футболом та боксом. Спорт це виховання характеру, командного духу. Розвиток же спорту на Тернопільщині — це ще й візитівка нашого рідного краю. Сьогодні це ще любителі, а завтра вже гравці, які зроблять Тернопільщину відомою на всю Україну і світ. Наше завдання, як відповідального бізнесу, підтримати таких активних людей. Це наше здорове майбутнє - зазначив голова наглядової ради «Пивоварні «Опілля» Ярослав Джоджик.

Нагадаємо, нещодавно жіноча регбійна команда "Універ ТНЕУ" стала чемпіоном України з регбі-7. Заключний 4-ий тур чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги відбувся 22 та 23 вересня також в Одесі. У суперечці восьми дівчата з «Універ ТНЕУ» зуміли посісти перше місце у груповому етапі, здобувши три поспіль перемоги.

Прес-служба Пивоварні Опілля.

Назад до блогу
«Опілля» підтримало одну з кращих команд України з регбі

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я