Facebook PixelCode

«Опілля» виступило спонсором змагань із плавання на Тернопільському ставі

У неділю, 22 серпня, відбувся турнір із плавання на відкритій воді «Кубок Тернопільського ставу в програмі відкритого чемпіонату Тернопільської області, міста Тернополя та четвертого етапу Кубку української плавальної асоціації «Мастерс».
«Опілля» виступило спонсором змагань із плавання на Тернопільському ставі

У неділю, 22 серпня, відбувся турнір із плавання на відкритій воді «Кубок Тернопільського ставу в програмі відкритого чемпіонату Тернопільської області, міста Тернополя та четвертого етапу Кубку української плавальної асоціації «Мастерс». До організації та проведення дійства доєдналася пивоварня «Опілля».

У змаганні взяли участь плавці з різних регіонів України. У турнірі вправність і спортивні таланти демонстрували і спортсмени, і ветерани у віковій категорії 25+. На березі учасників завзято підтримували тернополяни та гості міста. Відвідав турнір і мер Сергій Надал.

Учасники змагалися в одинадцятьох вікових категоріях. У кожній з них визначили переможців і призерів турніру. Про це розповів голова відокремленого підрозділу Федерації плавання України у Тернопільській області Олександр Малашевський.

Він подякував пивоварні «Опілля» за підтримку в організації та проведенні цих серпневих змагань на Тернопільському ставі.

«Завдяки корпорації учасники та призери були забезпечені безалкогольною продукцією, зокрема водою «Опілля» та квасом «Опілля Домашній». Окрім цього, корпорація подбала про харчування учасників турніру, запросивши їх до фірмового пабу «Над Ставом», який продовжує традиції та славну історію пивоварні «Опілля», — зазначив Олександр Малашевський. — Їм дуже засмакували страви та напої з меню закладу. Плавці були приємно вражені турботою та гостинністю спонсора змагань».
Назад до блогу
«Опілля» виступило спонсором змагань із плавання на Тернопільському ставі

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я