Facebook PixelCode

«Опілля» завжди підтримує спортивне життя міста

Рекордна кількість команд, зелена картка та грошові премії: цього року турнір «Кубок міста з відкритого міні-футболу» проходив із дотриманням усіх карантинних норм і в новому форматі. На футбольному полі змагалося аж 64 (!) команди.
«Опілля» завжди підтримує спортивне життя міста
– Така кількість команд – привід для встановлення рекорду. Але ми його, на жаль, не зафіксували. Думаю, що все ще попереду, – каже організатор турніру Андрій Підлужний.

Турнір з міні-футболу проходив на 6 майданчиках. За словами, Андрія Підлужного, команди грали за олімпійською системою. Після програшу команда відразу покидала змагання.

– Моя команда «Вставай сонце» традиційно представлена кількома командами. До речі, форму для футболістів забезпечили представники пивоварні «Опілля». У нас доволі тісна співпраця упродовж тривалоWго часу. Жодного разу, коли ми не зверталися, нам не відмовили, – розповідає Андрій Підлужний.

У підсумку, найкращими стали три команди. Перше місце і премію у розмірі 7 тисяч отримала команда «Вставай сонце», яка власне грала у формі від «Опілля», друге місце і 5 тисяч гривень у команди «Добра піца» і третє місце і 3 тисяч у «Доброго самарянина».

– Вперше в історії України використали ми використали зелену картку. Мабуть, мало хто знає, що у футболі картки взагалі не використовувалися до 1970 року. Лише потім ввели червону, а згодом – жовту картки. Зелену картку вручають гравцю, який на футбольному полі – джентльмен. Це стимулює футболістів залишатися порядними і вести чесну гру. Цього разу зелену картку отримав гравець з команди «Ларго», – зазначує Андрій Підлужний.

Найближчим часом Андрій разом із своїми однодумцями планують провести «Залізний кубок». На футбольному полі змагатимуться представники правоохоронних органів. «Опілля» знову надасть підтримку. Такий турнір обіцяє бути цікавим. Насамперед не лише для самих учасників, а й їх вболівальників.

Тарас Опільський.

Назад до блогу
«Опілля» завжди підтримує спортивне життя міста

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я