Facebook PixelCode

Пивоварню «Опілля» визнали найкращою у конкурсі «Народний бренд» (Фото, відео)

Продукцію пивоварні «Опілля» визнано кращою у номінації «Напої». Переможця обирали тернополяни протягом останніх двох місяців.
Пивоварню «Опілля» визнали найкращою у конкурсі «Народний бренд» (Фото, відео)

У Тернополі відбулася церемонія нагородження кращих підприємців, організацій та компаній. Конкурс «Народний бренд» проводиться вже вчотирнадцяте, а «Опілля» знову отримало відзнаку-визнання від тернополян.

Тут зібралися ті, за кого голосували жителі Тернополя. Кожна нагорода справді заслужена, адже «Народний бренд» - результат волевиявлення тернополян – зазначив організатор конкурсу, регіональний видавець Media Корпорації RIA Юрій Штопко

Під час вручення відзнаки «Народний бренд» Media Корпорація RIA нагородила переможців у 48-ми номінаціях. Їх обирали з-поміж 1932-х компаній Тернополя. За кращих голоси віддали 7 488 жителів міста.

Під час церемонії директор з маркетингу «Опілля» Володимир Гомівка висловив подяку тернополянам і працівникам підприємства:

- Дуже приємно, що черговий раз Тернопіль визнає саме наш бренд кращим. Щороку ми беремо участь у номінації, де також є не тільки регіональні представники, а й величезні національні корпорації. І це величезна перемога для нашого дружного колективу щороку отримувати нагороду у цій номінації. Це визнання нашої спільної праці, якості, яку ми стараємося закласти у наш продукт, і найкращих людських цінностей.

Протягом останніх років підприємство перетворилося в одного з найбільших платників податків Тернопільщини. Зокрема цього року до бюджету вже було сплачено понад 70 млн грн.

Варто згадати, що у вересні цього року «Опілля Фірмове» визнали одним з кращих пив у Східній Європі 40 дегустаторів під час «сліпої дегустації» на міжнародному дегустаційному конкурсі EAST EUROPEAN BEER AWARD, організованому видавничим проектом «Технології та Інновації» та Київською Пивною Лігою. У номінації PaleLagerSpecial незалежні дегустатори найбільш високо оцінили якість фірмового пива «Опілля».

А ще цієї осені «Опілля» стало переможцем Української народної премії-2018. За результатами народного голосування продукція тернопільської пивоварні «Опілля» отримала визнання в номінації «Пиво 2018 року».

«Опілля» бере активну участь у підтримці різного роду громадських та суспільних проектів.Та все ж основою успіху на підприємстві вважають поєднання української традиції виробляти натуральний продукт з натуральної сировини, дотримання європейських стандартів якості та збереження класичної технології виробництва пива.

А в новому сезоні тернопільські пивовари обіцяють смачні новинки в лінійці своїх напоїв. Тож чекаємо, чим нас порадує улюблена пивоварня.

Прес-служба Пивоварні «Опілля».

Назад до блогу
Пивоварню «Опілля» визнали найкращою у конкурсі «Народний бренд» (Фото, відео)

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я