Facebook PixelCode

Пивоварня «Опілля» здобула перемогу у двох номінаціях конкурсу «Народний бренд» (відео)

Продукцію пивоварні «Опілля» визнали кращою у конкурсі «Народний бренд». Цього разу корпорація отримала відзнаки у номінаціях «Напій безалкогольний квас» і «Пиво». До речі, продукція «Опілля» виборює першість у «Народному бренді» вже кілька років поспіль.
Пивоварня «Опілля» здобула перемогу у двох номінаціях конкурсу «Народний бренд» (відео)

За словами, директора з маркетингу корпорації «Опілля» Володимира Гомівки, відзнаки у конкурсі свідчать про найголовніше — підтримку, лояльність та довір’я тернополян. Саме визнання споживачів надає «Опіллю» потужний стимул для вдосконалення виробництва та розвитку корпорації, не забуваючи про збереження давніх традицій.

Адже досвід пивоваріння підприємства «Опілля» бере початок ще з 1851 року. Саме в той час у Тернополі запрацювала перша промислова броварня. Особливі рецепти створення живого українського пива колектив корпорації «Опілля» втілює в сучасних умовах. Підприємство зарекомендувало себе як найкращого і найпотужнішого виробника хмільного напою не лише на Тернопільщині, а й в Україні.

Керівник відділу маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка підкреслив, що конкурс «Народний бренд» позитивно впливає на розвиток «Опілля» та підприємництва загалом.

«Я хотів би подякувати організаторам цього заходу. Конкурс стимулює бізнес працювати краще, стимулює здорову конкуренцію, а також допомагає кожній компанії ставити нові цілі, утримувати високий рівень і покращувати кінцеву продукцію та сервіс для наших любимих споживачів», — підсумував Володимир Гомівка.
Назад до блогу
Пивоварня «Опілля» здобула перемогу у двох номінаціях конкурсу «Народний бренд» (відео)

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я