Facebook PixelCode

У Тернополі сильні борці із різних країн змагались, перемагали та смакували квасом від «Опілля»

Кращі вільні борці з України та з-за кордону зустрілися в Тернополі на одному килимі на масштабному VІI-му відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед кадетів та молодших кадетів 2004-2008 р. н. «Кубок голови м. Тернополя - 2019». Грандіозні змагання не залишили поза увагою і корпорацію «Опілля», від якої судді та окремі учасники турніру отримали подарунки – продукцію.
У Тернополі сильні борці із різних країн змагались, перемагали та смакували квасом від «Опілля»

Понад 250 учасників з різних міст України, а також із чотирьох країн зарубіжжя – Угорщини, Румунії, Молдови, Білорусії упродовж двох днів – 27-28 вересня 2019 рокуборолися за звання сильнішого.

Як розповів суддя міжнародної категорії Сергій Цимбал, з кожним роком традиційні турніри з вільної боротьби у Тернополі стають більш видовищними.

– Серед учасників змагань – кадетів та молодших кадетів гідно виступили і вільні борці з Тернополя. Так, протягом двох днів тут змагалося двадцятеро тернопільських спортсменів відКДЮСШ №1 та десятеро від обласної ДЮСШ з літніх видів спорту. Наші борці гідно виступили на килимі, показавши неабияку силу, витримку та майстерність. Серед тернополян є і переможці. Так, треті місця мають: Юрій Беліченко та Давид Дедів. Хлопці змагалися у віковій групі 2004-2006 р.н. Тренуються у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі №1 Тернополя.

Велику подяку висловлюю дирекції корпорації «Опілля», зокрема директору Володимиру Гульовському за те, що пригостили наших дітей смачним квасом. Від підприємства ми отримали декілька ящиків продукції цієї торгової марки – пиво та квас. Так, мали чим пригостити міжнародних спортсменів – команди з-за кордону спробувалидобрий квас. Тренерам, суддям також дісталися освіжаючі напої, — розповів Сергій Цимбал.

Суддя зазначив, що навіть незначна підтримка з боку небайдужих до спорту меценатів додає наснаги учасникам та організаторам змагань.

Вболівав за тернопільських вільних борців і директор «Опілля» Володимир Гульовський:

– Вільна боротьба, разом із греко-римською, – одні з найбільш популярних спортивних єдиноборств у нашому місті. Борці з Тернопільщини неодноразово долучаються як до всеукраїнських, так і міжнародних змагань та неодноразово привозять в рідну область грамоти й медалі. Такі масштабні змагання з боротьби, які щорічно відбуваються у нашому місті, показують, що Тернопіль – сильний у цьому виді спорту. Що тут працюють люди, яким вистачає сили, впевненості й ресурсів, щоби проводити такі грандіозні заходи. А ми завше готові надати підтримку організаторам, тренерам, спортсменам, аби показати, що також уболіваємо за єдиноборства у місті.

Пресслужба Пивоварні «Опілля»

Назад до блогу
У Тернополі сильні борці із різних країн змагались, перемагали та смакували квасом від «Опілля»

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я