Facebook PixelCode

Кіно зі справжнім смаком свята: «Опілля Різдвяне» дарує безкоштовні перегляди

Майже пів сотні фільмів на MEGOGO завдяки спонсорству торгової марки «Опілля Різдвяне» готові створити Вам різдвяно-новорічний настрій.
Кіно зі справжнім смаком свята: «Опілля Різдвяне» дарує безкоштовні перегляди

Перелік із 49-ти фільмів — у спеціальному розділі медіаплатформи MEGOGO «Новорічне кіно для зимового настрою» 39 стрічок і серіалів цієї добірки мають позначку «Безкоштовно» завдяки спонсору показу — «Різдвяному» від тернопільської пивоварні «Опілля».

«Щоб цілеспрямовано рухатись до переможної мети, час від часу треба відпочивати і з добрим настроєм набиратись наснаги для нових звершень. Різдвяно-новорічні свята — саме такий час. Упродовж 2023 року пивоварня «Опілля» була спонсором прямих трансляцій на MEGOGO всіх матчів відбору футбольного Чемпіонату Європи-2024. Знаємо, що наша продукція допомагала вболівати багатьом. Під кінець року традиційно зваривши спеціальне пиво «Різдвяне», броварня «Опілля» вирішила посилити святковий настрій українців і стала спонсором показу новорічної кінодобірки на MEGOGO. Сподіваємось, що справжній смак свята — пиво «Різдвяне» — приємно доповнить кіноперегляд», — кажуть броварі «Опілля».

У добірці «Новорічне кіно для зимового настрою» на MEGOGO знайдете і серіали, і короткометражки. Там фільми, які можна дивитись і самому, і в компанії друзів, і в сімейному колі. Розмаїття жанрів — на будь-який смак: від мелодрам і комедій до бойовиків і фентезі та детективів. Є й фільми українського виробництва. Святковий зимовий настрій добірка новорічного кіно на MEGOGO за підтримки «Опілля» даруватиме Вам до 31 грудня включно.

Спонсор показу «Опілля Різдвяне» бажає Вам приємного перегляду, зимового настрою і справжнього смаку свята разом із «Різдвяним» від пивоварні «Опілля».

Джерело: gazeta-misto.te.ua

Назад до блогу
Кіно зі справжнім смаком свята: «Опілля Різдвяне» дарує безкоштовні перегляди

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я