Facebook PixelCode

Компанія «Опілля» передала близько півтисячі оборонного спорядження для захисників

У війну кожен має робити свою справу, яку вміє найкраще. Тернопільська компанія «Опілля» з першого дня повномасштабної війни на території України активно долучилася для допомоги військовим та волонтерам.
Компанія «Опілля» передала близько півтисячі оборонного спорядження для захисників

У війну кожен має робити свою справу, яку вміє найкраще. Тернопільська компанія «Опілля» з першого дня повномасштабної війни на території України активно долучилася для допомоги військовим та волонтерам. При цьому продовжує працювати, щоби підтримувати економіку країни, яка зараз є особливо вразливою.

Інжинірингова команда «Опілля» - це майже 60 фахівців. Її основні функції – виготовлення, монтаж, запуск та комплексне технічне обслуговування пивного обладнання. А на період війни працівники частково перекваліфікувалися, та почали виготовляти протитанкове та оборонне металеве спорядження.

Заступник директора з маркетингу компанії «Опілля» Василь Мацюк каже , що близько 140 штук захисних «їжаків» і лент з шипами, які використовуються на основних дорогах і блокпостах, передали на оборону у березні і квітні. Додатково 250 «їжаків» та лент відправили в одну з прикордонних частин.

У компанії «Опілля» активно займаються волонтерством, допомагають людям, які втекли від війни, а також громадським організаціям.

– Незалежно від того доки буде тривати війна з боку росії, ми будемо працювати, щоб допомогати нашим військовим. Лише об'єднавшись ми зможемо перемогти, - додає Василь Мацюк.

«Опілля» продовжує виробництво продукції і сплачує податки, підтримує економіку України та забезпечує краян робочими місцями.

Назад до блогу
Компанія «Опілля» передала близько півтисячі оборонного спорядження для захисників

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я