Facebook PixelCode

Компанія «Опілля» передала близько півтисячі оборонного спорядження для захисників

У війну кожен має робити свою справу, яку вміє найкраще. Тернопільська компанія «Опілля» з першого дня повномасштабної війни на території України активно долучилася для допомоги військовим та волонтерам.
Компанія «Опілля» передала близько півтисячі оборонного спорядження для захисників

У війну кожен має робити свою справу, яку вміє найкраще. Тернопільська компанія «Опілля» з першого дня повномасштабної війни на території України активно долучилася для допомоги військовим та волонтерам. При цьому продовжує працювати, щоби підтримувати економіку країни, яка зараз є особливо вразливою.

Інжинірингова команда «Опілля» - це майже 60 фахівців. Її основні функції – виготовлення, монтаж, запуск та комплексне технічне обслуговування пивного обладнання. А на період війни працівники частково перекваліфікувалися, та почали виготовляти протитанкове та оборонне металеве спорядження.

Заступник директора з маркетингу компанії «Опілля» Василь Мацюк каже , що близько 140 штук захисних «їжаків» і лент з шипами, які використовуються на основних дорогах і блокпостах, передали на оборону у березні і квітні. Додатково 250 «їжаків» та лент відправили в одну з прикордонних частин.

У компанії «Опілля» активно займаються волонтерством, допомагають людям, які втекли від війни, а також громадським організаціям.

– Незалежно від того доки буде тривати війна з боку росії, ми будемо працювати, щоб допомогати нашим військовим. Лише об'єднавшись ми зможемо перемогти, - додає Василь Мацюк.

«Опілля» продовжує виробництво продукції і сплачує податки, підтримує економіку України та забезпечує краян робочими місцями.

Назад до блогу
Компанія «Опілля» передала близько півтисячі оборонного спорядження для захисників

Інші статті

15.10.2024
Що таке солодові напої і чому «Опілля» почало їх випуск
Тернопільська пивоварня «Опілля» розробила і запустила випуск новітніх безалкогольних солодових напоїв із малим вмістом цукру. Це перший та...
ТМ «Квас «Опілля» підтримала змагання, в ході яких 5 шкіл Тернопільщини отримали спорядження для біатлону
Тернопільська першою серед областей України отримала комплекти для уроків біатлону, які з цього навчального року запровадили для учнів 7-9 класів у 50-ти загальноосвітніх школах 10-ти област...
У центрі Тернополя ростуть іменні дерева «Опілля», донати за які підуть на ЗСУ
Два дерева пивоварні «Опілля» були посаджені в рамках ініціативи «Підтримуй ЗСУ – посади іменне дерево». ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я