Facebook PixelCode

«Опілля» підтримало проведення ветеранського чемпіонату Тернопільщини з міні-футболу

6 лютого, у СК «Політехнік» відбулася фінальна частина чемпіонату Тернопільської області серед ветеранів з міні-футболу у віковій категорії 40 років і більше. Змагалися шість команд.
«Опілля» підтримало проведення ветеранського чемпіонату Тернопільщини з міні-футболу

6 лютого, у СК «Політехнік» відбулася фінальна частина чемпіонату Тернопільської області серед ветеранів з міні-футболу у віковій категорії 40 років і більше. Змагалися шість команд. У неймовірній боротьбі перемогу в серії пенальті здобув колектив «Агрон-Агропродсервіс-Ветеран 40+». Корпорація «Опілля» підтримала проведення чемпіонату і надала свою продукцію для призів переможцям.

Спершу відбулися групові змагання, за підсумками яких по дві кращі команди з кожної групи виходили до півфіналу. Путівки до наступного раунду здобули ветеранські колективи Тернопільської міської ради та Теребовлі (з першої групи) і «Агрон-Агропродсервіс-Ветеран 40+» та ФК «Гаї Шевченськівські» (з другої групи).

У непростих півфінальних матчах путівки до фіналу здобули два колективи з Тернополя – мерії та «Агрон-Агропродсервіс-Ветеран 40+». У матчі за третє місце впевнену перемогу над теребовлянськими ветеранами здобула команда з Гаїв Шевченківських (Байковецької громади) – 7:2.

Фінальний поєдинок повністю виправдав свій статус. Впевнено матч розпочали фаворити – «Агрон-Агропродсервіс-Ветеран 40+». Спершу не дограв епізод гравець мерії Олег Колісник і Автанділ Гвіандізе замкнув дальню стійку (1:0). Згодом у простій ситуації помилився Олег Колісник і «агронівці» провели швидку контратаку за участю Ігоря Бадла, Романа Бардокіна, яку завершив точним ударом Богдан Іванців (2:0). Мали футболісти «Агрона-Агропродсервіс-Ветерана 40+» ще кілька гольових моментів, але не зуміли довершити справу до логічного закінчення. Натомість ветеранам мерії у другій половині другого тайму вдалося вирівняти становище на майданчику. В одному з епізодів Ігор Олексюк точно пробив з-під Ігоря Бадла – м’яч від штанги залетів у сітку воріт (2:1). А на останній хвилині матчу Віталій Паперовський перехопив передачу від Ігоря Бадло і миттєво, а головне влучно пробив (2:2).

Оскільки це був фінальний матч, то в ньому обов’язково потрібно було визначити переможця. Командам довелося пробивати по три пенальті. В футбольні лотереї більше пощастило гравцям «Агрона-Агропродсервіс-Ветерана 40+», усі удари яких були влучними. Натомість у команди міської ради Андрій Романюк під час своєї спроби пробив вище воріт (до речі, Андрій з 4-ма забитими м'ячами став кращим бомбардиром фінальної частини чемпіонату). Власне цей неточний постріл у вирішив долю чемпіонства на користь «агронівців».

По завершенні фінального поєдинку в урочистій атмосфері подякував усім ветеранам за участь у чемпіонаті, класний футбол та неймовірні емоції голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Зіновійович Юрик, вручив командам призерам заслужені кубки та грамоти, а також призи від спонсора ветеранського чемпіонату Тернопільської області – ТМ «Опілля».

За матеріалами: ffternopil.com

Назад до блогу
«Опілля» підтримало проведення ветеранського чемпіонату Тернопільщини з міні-футболу

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я