Facebook PixelCode

Корпорація «Опілля» виступила генеральним спонсором у змаганнях риболовів Тернопільщини

У Тернополі відбулися змагання рибалок за Кубок міського голови Тернополя з ловлі риби фідером. Участь у турнірі взяли майже 40 учасників. Більшість риболовів — мешканці обласного центру й Тернопільщини, проте до боротьби за перемогу долучилися також гості зі Львівщини, Івано-Франківщини й Волині.
Корпорація «Опілля» виступила генеральним спонсором у змаганнях риболовів Тернопільщини

Проведення змагань у першу вересневу неділю на Тернопільському гребному каналі ініціював спортсмен риболовного спорту Павло Буць. Серед організаторів турніру — міська влада та обласна федерація риболовного спорту.

«Незважаючи на реконструкцію гребного каналу, для проведення змагань учасникам спеціально виділили окрему ділянку водойми. Зусиллями комунальників і активістів її вдалося розчистити та підготувати до турніру», - каже тернопільський спортсмен-риболов Павло Буць.

Корпорація «Опілля» підтримала проведення змагання за Кубок міського голови Тернополя й виступила генеральним спонсором цього спортивного дійства. Найбільша пивоварня Тернопільщини надала фірмові подарункові набори і забезпечила учасників, суддів і організаторів турніру свіжим і смачним квасом.

Першим у змаганнях за Кубок міського голови Тернополя з ловлі риби фідером визнали тернополянина Тараса Луцишина, друге та третє місця здобули львів’яни — Юрій Волков і Юрій Камінський. Призи та грамоти отримали всі учасники змагань.

Директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка зауважує, що компанія «Опілля» максимально сприяє розвитку риболовного спорту на Тернопільщині. Адже змагання з ловлі риби — це не тільки трофеї і перемоги, а й нагода помилуватися мальовничою природою, отримати незабутні враження і завести нові знайомства.

Фото зі сторінки Павла Буця у фб.

Назад до блогу
Корпорація «Опілля» виступила генеральним спонсором у змаганнях риболовів Тернопільщини

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я