Facebook PixelCode

Корпорація «Опілля» долучилася до проведення футбольного турніру пам’яті тренера тернопільської «Ниви»

У неділю, 21 березня, у Великогаївській об’єднаній територіальній громаді провели ІІ турнір з міні-футболу пам’яті багатолітнього адміністратора та директора футбольного клубу «Нива» Івана Білоуса. Змагання відбулися на трьох майданчиках ОТГ, у них взяли участь 13 команд. Фінал турніру провели у Великих Гаях.
Корпорація «Опілля» долучилася до проведення футбольного турніру пам’яті тренера тернопільської «Ниви»

За словами начальника культури молоді та спорту Великогаївської сільської ради Степана Гулі, захід у громаді започаткували у 2019 році, проте торік через ситуацію з коронавірусом турнір скасували. Цього року традиційне для мешканців громади змагання відновили. Після запеклої боротьби першість у футбольному змаганні виборола команда «Друзі Івана Білоуса». Друге місце зайняла команда «Динамо-Красівка», третє — «Друзі Великі Бірки».

У церемонії нагородження футболістів взяли участь керівник громади Олег Кохман, старости, а також донька Івана Білоуса Вікторія та брат покійного директора ФК «Нива» Богдан. Переможці та призери отримали грамоти, медалі та кубки. Окрім цього, кожна команда одержала приз від спонсору турніру корпорації «Опілля — по ящику продукції.

«Опілля» відоме своєю підтримкою «Ниви», тому організовуючи другий турнір пам’яті Івана Білоуса, який багато сил доклав до розвитку цієї команди, ми запропонували корпорації долучитися до проведення спортивних змагань. В «Опіллі» одразу ж відгукнулися на цю ініціативу. Ми щиро вдячні корпорації за сприяння», — зазначив Степан Гуля.

Після завершення турніру учасники змагань та вболівальники відвідали могилу Івана Білоуса, вшанувавши його пам’ять покладанням вінка та молитвою.

Назад до блогу
Корпорація «Опілля» долучилася до проведення футбольного турніру пам’яті тренера тернопільської «Ниви»

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я