Facebook PixelCode

Квас «Домашній» від «Опілля»: додайте собі сил!

У прадавні часи українці  втамовували спрагу одним з найдревніших напоїв, що дійшов до наших днів. Хлібний квас можна було побачити і в глечику селянина у полі і на столі шляхетних князів.
Квас «Домашній» від «Опілля»: додайте собі сил!

У прадавні часи українці втамовували спрагу одним з найдревніших напоїв, що дійшов до наших днів. Хлібний квас можна було побачити і в глечику селянина у полі і на столі шляхетних князів.

Найбільш поширеним був житній квас. Проте в Україні популярними стали також яблучний, виноградний, ягідний, гречаний і багато інших. Квас, особливо натурального бродіння (саме такий виготовляють на місцевій пивоварні «Опілля») це не тільки спосіб втамувати спрагу. Часто квас слугував основою для приготування багатьох смачних страв.

Квас натурального бродіння є надзвичайно смачним та корисним. Виготовлений з ячмінного солоду він регулює обмін речовин, нормалізує харчування, надає сил та знімає втому. Він гальмує утворення шкідливих бактерій, піднімає загальний тонус організму і позитивно впливає на серцево-судинну систему. Квас використовують, як своєрідний допінг у спорті. Його люблять ті, хто активно працює фізично. У квасі міститься більше 10 амінокислот. 8 з них є незамінними. У квасі є кремній, що виконує важливу функцію в обміні речовин. Він сприяє швидкій передачі мозком команд до різних органів тіла. Крім того кремній додає нашим органам та кісткам еластичність.

Квас «Домашній» від «Опілля» відповідає усім основним принципам компанії. Це натуральний, продукт живого бродіння. Відлагоджена технологія дозволила створити справжній якісний «Домашній» квас. Недарма на «Домашній» отримує почесні нагороди незалежних дегустаторів з різних країн на професійних конкурсах і дегустаціях.

Тепер у літню спеку можна спробувати або кегового квасу, або ж придбати у зручній пляшці. Куштуючи квас від «Опілля» відчуваєш смак справжнього квасу. Адже Тернопіль у сучасній Україні - це практично синонім виробництва якісної здорової їжі «без хімії».

Назад до блогу
Квас «Домашній» від «Опілля»: додайте собі сил!

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я