Facebook PixelCode

Львівська студія «BNProduction» зняла відеоролик «Опілля» на пісню Олега Собчука (СКАЙ)

Нещодавно побачив світ новий іміджевий відеоролик «Опілля», саундтреком якого стала пісня «Я тебе люблю» у виконанні Олега Собчука – фронтмена тернопільського гурту «СКАЙ». Пиво з рідного файного міста – бренд нашого краю, і співак, який є вихідцем з Тернополя, вирішив долучитися до його популяризації. Не дарма ж кажуть: «Рідне – найкраще, бо пам’ятаєш й досі його неповторний смак!»
Львівська студія «BNProduction» зняла відеоролик «Опілля» на пісню Олега Собчука (СКАЙ)
- Коли мені запропонували віддати свою пісню під відеоролик пива, то я спочатку відмовився, але коли його побачив, то передумав, - каже Олег Собчук. – Сказав одразу так, якщо моїй дружині він сподобається, то дам згоду, бо пісня була написана саме для неї. І мене, і дружину, ця відеоробота зачепила.До того ж рідне “Опілля” – хороше живе пиво.

Автором відеоролика виступив відомий львів’янин Роман Грох. Зйомки тривали 17 годин.

- Процес зйомок для мене не був складним, оскільки робота і улюблене хобі в моєму випадку співпали, -розповідає Роман. - Одним з основних завдань було передати паралель між глядачем та героями, щоб кожен, хто його дивиться, відчув глибоке душевне хвилювання. Ідея ролика виникла миттєво і без сумнівів: я хотів передати глядачеві справжні емоції, життєві цінності, любов та пов’язати це із брендом “Опілля”. Люди мають розуміти, що “Опілля” – це не тільки пиво, а щось більше – душа, емоції, спогади, любов… Щоб глядач цінував справжнє. Коли роздумував над ідеєю та уявляв, як вона виглядатиме на екрані, в голові вмить залунали рядки пісні Олега Собчука: «Можна бути ким завгодно – І не знати хто ти є... Можна мати все на світі – І не бачити головне!» Тоді я відчув – так, це саме те!

На «Опіллі» кажуть, що хотіли показати,що є речі, котрі непідвладні часу та здатні об’єднувати навколо себе різні покоління. Ті речі, котрі базуються на взаємоповазі та хороших традиціях, і однією з таких традицій вже і є бренд “Опілля”.

У відеороботі творчо піднімається тема батьків і дітей, котрі у сучасних реаліях,на жаль, живуть нарізно, але, тим не менш, бережуть і шанують традиції та знають, що таке Справжній Смак Життя!

- “Опілля” є об’єднуючим фактором багатьох поколінь, котрі вміють цінувати та любити своє життя! - говорить директор з маркетингу Володимир Гомівка - Цінностями торгової марки “Опілля” є сукупність усіх кращих людських якостей,котрі будуються на повазі та незмінних традиціях!

Прес-служба Пивоварні Опілля.

Назад до блогу
Львівська студія «BNProduction» зняла відеоролик «Опілля» на пісню Олега Собчука (СКАЙ)

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я