Facebook PixelCode

«Опілля» підтримало черговий матч команди «Вставай сонце», яка цього разу зіграла з працівниками тернопільської юстиції

Вже вп’яте у Тернополі відбувся товариський матч творчої команди «Вставай сонце», яка вчора, 16 липня запросила на поле працівників Головного територіального управління юстиції області. Не обійшлось і без підтримки корпорації «Опілля».
«Опілля» підтримало черговий матч команди «Вставай сонце», яка цього разу зіграла з працівниками тернопільської юстиції

Захоплююча та напружена гра відбулася на штучному майданчику Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11. У двох таймах та серії пенальті команда із працівників юстиції впевнено обійшла музикантів, ведучих, акторів, режисерів та в підсумку здобула переможний кубок.

Як розповів суддя матчу – відомий тернопільський музикант, автор пісень, фронтмен гурту «Нічлава» Андрій Підлужний, саме ця гра об’єднала цікавих, талановитих та професійних людей, які в повсякденному житті гуртом навряд чи би зібралися.

— Після змагань учасників гри дуже потішили призи, які надійшли від партнерів. Насамперед слід подякувати нашому титульному спонсору – тернопільському «Опіллю». Гравці не тільки смакували різними сортами пива від корпорації, але й повезли додому немало фірмових призів. Насичена гра, післяматчеве частування та вручення призів зарядили позитивом кожного. До того ж важливим гостем спортивного заходу став заступник Міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергій Петухов, який привіз учасникам у подарунок чудові символічні дипломи, — наголосив Андрій Підлужний.

Додамо, що товариська гра була присвячена презентації Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!». Завдяки ньому громадянам не тільки роз’яснюють їхні права, а й навчають, як ці права захищати.

Джерело tenews.org.ua

Назад до блогу
«Опілля» підтримало черговий матч команди «Вставай сонце», яка цього разу зіграла з працівниками тернопільської юстиції

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я