Facebook PixelCode

Опілля приготувало святковий сюрприз шанувальникам пива

Напередодні зимових різдвяних свят «Опілля» представляє сорт пиво «Опілля Різдвяне».
Опілля приготувало святковий сюрприз шанувальникам пива

Напередодні зимових різдвяних свят «Опілля» представляє сорт пиво «Опілля Різдвяне». «Різдвяне» – це ексклюзивне пиво, яке спеціально зварене до новорічно-різдвяних свят лімітованою серією. Тож потрібно поспішати, аби встигнути посмакувати цим хмільним напоєм. «Різдвяне» є темним сортом пива. Однак пивовари зазначають: це напій з нотками кориці.

До речі, варити зимове пиво – традиція, якій сотні років. Так зване «різдвяне пиво» люди спеціально варили і пили задовго до Папи Юлія I у 4 столітті. У дохристиянську епоху народи, які варили пиво, готували спеціальні напої для зимових язичницьких фестивалів - зокрема Сонцестояння. У християнстві ці традиції продовжувалися.

Майже всі християнські культури мають традицію підготовки до Різдва міцного або якогось іншого особливого пива. Зокрема німецька черниця XII століття Гільдегарда Бінгенська передбачала, що пиво може зцілити деякі хвороби, і особливо рекомендувала споживати його взимку, вважаючи, що це безпечніше, ніж пити воду.

Традицію варити різдвяне пиво перейняли і сучасні пивоварні. ТМ «Опілля», яка має чимало нагород, що підтверджує якість її продукції, постійно вдосконалює рецепти пивоваріння. Відтак «Різдвяне» від «Опілля» смакує по-особливому. Скуштуйте – і переконайтеся у цьому самі!

Лімітована серія «Опілля Різдвяне» вже у продажу. Тож шукайте на полицях магазинів скляну пляшку об’ємом 0,5л, а також на розлив.

Неодмінно приготуйте гарячий пивний напій на основі «Опілля Різдвяне»:

  • У невелику каструлю влийте 0,5 л різдвяного пива. Підігрійте на маленькому вогні (але не доводити до кипіння).
  • Як тільки появляться перші бульбашки додати різдвяні прянощі. Знову підігріти, але не доводити до кипіння.
  • Дати настоятися 5 хв і процідити через сито.
  • Наливши в горнятко додати чайну ложку меду.

«Опілля Різдвяне» – це нагода відчути смак справжнього темного пива у теплій домашній атмосфері у прохолодні зимові дні!

Довідково. «Пивоварня Опілля» – тернопільський виробник пива та напоїв натурального бродіння. Виробнича історія бере початок з 1851 року, коли на місці сучасного заводу була заснована перша велика промислова броварня у Тернополі. Відродження підприємства почалося на початку 2000-х разом зі зміною менеджменту. «Опілля» кілька років поспіль відзначають нагородою «Бурштинова зірка» за найвищі відносні й абсолютні темпи приросту виробництва. Підприємство здобувало нагороду «Народний бренд» у 2020, 2019, 2017, 2015 та 2014 роках. У 2019 році бренд потрапив до списку ТОП-100 найдорожчих брендів України. У 2020-21-му – відзначене кількома золотими медалями на міжнародному дегустаційному конкурсі від «Укрпива». «Опілля» – один з найбільших платників податків до бюджету міста Тернополя. Підприємство бере активну участь у підтримці соціальних та культурологічних проєктів.

Назад до блогу
Опілля приготувало святковий сюрприз шанувальникам пива

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я