Facebook PixelCode

Розливне пиво всіх сортів: у Хмельницькому відкривається перший фірмовий магазин «Опілля»

Найсвіжіше розливне справжнє пиво всіх сортів тернопільської броварні «Опілля» тепер зможуть придбати мешканці Хмельницького і гості нашого міста. 8 вересня «Опілля» відкриває в Хмельницькому на вулиці Панаса Мирного, 19-А свій перший фірмовий магазин.

Розливне пиво всіх сортів: у Хмельницькому відкривається перший фірмовий магазин «Опілля»

Купити пиво від тернопільського виробника у нашому місті — давно не проблема, але фірмовий магазин «Опілля» дає переваги, яких не має жодна інша крамниця, — це щойно зварене розливне пиво.

В Хмельницькому можна було знайти небагато місць із одним-двома сортами пива «Опілля» на розлив, але тепер у фірмову магазині Ви зможете спробувати всі сорти розливного пива «Опілля». Продукція тернопільської броварні у фірмовий магазин надходитиме прямо з заводу. Живе пиво у фірмовому магазині буде завжди свіжим, а поціновувачі зможуть відчути той самий первозданний смак і аромат розливного пива «Опілля», який вони так люблять і на який чекали. Також буде представлене банкове та пляшкове пиво, натуральний квас, сидр та мінеральна вода. У фірмовому магазині буде наявна вся продукція «Опілля» у різних форматах, а також все необхідне для її споживання: від келихів і бокалів до снеків і закусок.

Пивоварня «Опілля» має розгалужену мережу фірмових магазинів у великих містах України і продовжує її розбудовувати. Фірмові магазини «Опілля» — це найкращий сервіс із широким вибором найякіснішої продукції «Опілля», виготовленої фахівцями тернопільської пивоварні з виключно натуральних вітчизняних складників за традиційними українськими рецептами.

Перший у Хмельницькому фірмовий магазин «Опілля» розташовується біля озера, в мікрорайоні Озерна, на вулиці Панаса Мирного, 19-А. У день урочистого відкриття будуть конкурси, розіграші призів і великі знижки. Тому 8 вересня о 19 годині запрошуємо всіх на відкриття фірмового магазину «Опілля», щоб далі стати його постійним відвідувачем і покупцем свіжого розливного пива прямо з заводу. Цінуй справжнє!

Назад до блогу
Розливне пиво всіх сортів: у Хмельницькому відкривається перший фірмовий магазин «Опілля»

Інші статті

08.07.2024
Охолодитись справжнім напоєм із яблучним смаком: «Опілля» зварило новий квас
Лише три місяці тому тернопільські броварі потішили появою квасу «Білий», а симпатія покупців до нього вже надихнула на створення ще одного безалкогольного напою. На основі «Білого» броварі ...
18.06.2024
Квас «Опілля»: в новий сезон – у новому форматі
Сезон-2024 – це сезон новинок «Опілля». Услід за пивом тернопільська броварня у новий банковий формат почала розливати цього року й квас. ...
Здати кров і отримати корисний бонус: «Опілля» підтримало «Тиждень донорства»
До 14 червня включно у Тернополі можна здати кров для поранених українських військових і цивільних та отримати не тільки моральне задоволення від доброї справи, а й приємний приз від партнер...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я