Facebook PixelCode

Що таке солодові напої і чому «Опілля» почало їх випуск

Тернопільська пивоварня «Опілля» розробила і запустила випуск новітніх безалкогольних солодових напоїв із малим вмістом цукру. Це перший такий продукт на ринку України.
Що таке солодові напої і чому «Опілля» почало їх випуск

Солодові напої виготовляють на основі пророщеного зерна. Стрімкої популярності у світі вони набирають через гарний смак і користь: їх обирають як альтернативу газованим солодким напоям.

«Дослідивши український ринок, ми виявили, що майже всі безалкогольні солодкі напої — з великим вмістом цукру, а природної і корисної альтернативи — немає. Оскільки місія «Опілля» — виготовляти натуральні напої, що приносять задоволення і насолоду справжнім смаком, ми розробили інноваційний продукт. Наші солодові містять в рази менше цукру, не поступаючись у смаку звичним газованим солодким напоям. Наші новинки — смачні та корисні, бо природні, адже зроблені на пророщеному зерні. Солодові від «Опілля» — це революційний продукт на ринку безалкогольних напоїв України. Ми — перший виробник, який пропонує таку природну і корисну альтернативу», — наголошує тернопільське підприємство.

На основі ячмінного солоду «Опілля» створило одразу цілу лінійку солодових напоїв: зі смаком лимона, апельсина і жовтої малини. Всі вони містять природну користь пророслого зерна. Солод доповнюють натуральні фруктові смаки. Солодкість нових напоїв досягнута заміною більшості цукру на екстракт стевії — рослини, що не має калорій, але в дві сотні разів солодша.

За яку користь варто обрати солодові напої «Опілля»:
  • Для виробництва використовують добірний ячмінний солод і тільки натуральні складники. Солодові напої не містять ГМО, консервантів, штучних підсолоджувачів, барвників тощо. Цей продукт — втілення природності.
  • Цукру в ньому — небагато. Його вміст у 2-5 разів нижчий, як у безалкогольних напоях решти виробників. Солодкий смак дає стевія — корисна рослина без калорій. Солодовий напій «Опілля» — це здорова насолода.
  • Він тонізує, бо солод має високі поживні властивості і багатий білком, що дає енергію. Тому напій допоможе відновити сили після розумової та фізичної активності. Солодовий від «Опілля» — це енергія життя.
  • З пророщеного ячменю він зберігає вітаміни С, Е, РР, D і групи В, мінерали магній, кремній, селен, марганець, фосфор та інші. Всю цю користь легко засвоює людський організм. Тому солодовий «Опілля» — це напій здоров’я.
  • Він зроблений на спеціально підготованій найчистішій воді. Тож з усіма своїми корисними властивостями прекрасно підходить для відновлення водного балансу. Він гарантує свіжість і втамування спраги. Солодовий напій «Опілля» — досконалий вибір у спеку і не тільки.
  • «Ми впевнені, що українці гідні споживати найякісніше. Тому «Опілля» розробило й випустило перший в Україні безалкогольний солодовий напій із низьким вмістом цукру. То ж запрошуємо скуштувати. Змініть своє уявлення про солодкі напої! Віримо, що наш смачний, органічний і корисний продукт стане Вашим щоденним. Смакуйте природну альтернативу звичним солодким напоям», — підкреслюють виробники солодової новинки від «Опілля».
    Назад до блогу
Що таке солодові напої і чому «Опілля» почало їх випуск

Інші статті

ТМ «Квас «Опілля» підтримала змагання, в ході яких 5 шкіл Тернопільщини отримали спорядження для біатлону
Тернопільська першою серед областей України отримала комплекти для уроків біатлону, які з цього навчального року запровадили для учнів 7-9 класів у 50-ти загальноосвітніх школах 10-ти област...
У центрі Тернополя ростуть іменні дерева «Опілля», донати за які підуть на ЗСУ
Два дерева пивоварні «Опілля» були посаджені в рамках ініціативи «Підтримуй ЗСУ – посади іменне дерево». ...
Квас «Опілля» підтримав учасників молодіжної патріотичної гри
Торгова марка «Квас Опілля» стала партнером теренової гри "Чортківська офензива імені Василя-Якова Капустинського". ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я