Facebook PixelCode

5 причин пити більше води

Вода — основа життя. Ця теза відома всім. Але наскільки вода справді важлива для нашого щоденного життя?
5 причин пити більше води

Вода — основа життя. Ця теза відома всім. Але наскільки вода справді важлива для нашого щоденного життя? Наведемо щонайменше п’ять причин, чому варто пити належну кількість води, і три найвагоміші причини, чому слід пити саме воду “Опілля Артезіанська”.

  1. Мозок людини на 75% складається з води. Швидка втомлюваність, брак свіжих ідей і навіть головний біль можуть бути наслідком нестачі води в організмі.
  2. Наша кров — це майже на 90% вода. Якщо води в організмі бракує, то кров стає густішою, а це загрожує виникненням серцево-судинних захворювань.
  3. Легені людини на 83 % складаються з води. Нестача води у легенях провокує скупчення слизу, що може спричиняти задуху.
  4. 79 % нирок — головного фільтру організму — також складає вода. Її нестача призводить до багатьох хвороб цього надзвичайно важливого органа.
  5. “Двигун” нашого організму — серце — на 73% складається з води, а м’язи, які допомагають нам рухатися, дихати і взагалі жити, — також на 72% вода.

Ми з’ясували: пити — значить жити!.

Головне ж — обирати якісну і корисну воду.

Вода “Опілля Артезіанська”:

  • Натуральна, як і вся продукція торгової марки “Опілля”.
  • Кришталево чиста, бо піднята з глибини 167 метрів із горизонту, що не зазнав негативного техногенного впливу людини.
  • Екологічна і корисна, бо видобута і розлита в екологічно чистому регіоні Опілля.

Отже, вода “Опілля Артезіанська” — це жива енергія природи і добрий вибір для тих, хто хоче допомогти собі залишатися молодим, активним, креативним та здоровим.

Назад до блогу
5 причин пити більше води

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я