Facebook PixelCode

Кращі у двох номінація «Народний бренд-2021»: Опілля вчергове стало улюбленим напоєм тернополян

Споживачі вкотре визнали продукцію корпорації «Опілля» найкращою у двох номінаціях.
Кращі у двох номінація «Народний бренд-2021»: Опілля вчергове стало улюбленим напоєм тернополян

Споживачі вкотре визнали продукцію корпорації «Опілля» найкращою у двох номінаціях.

Уже 18-ий рік проводиться конкурс «Народний бренд». Це своєрідний вияв довіри тернополян до тієї чи іншої торгової марки чи продукції. Це також хороший урок стійкості для місцевих підприємців, що стає гарним імпульсом для впровадження нових ідей у роботу. Впродовж двох місяців 17573 тернополян віддали свій голос, визначаючи кращі торгові марки і підприємства серед представників регіонального бізнесу. Участь у конкурсі взяли 3218 фірм  і тільки 53 стали переможцями. Найкращі в місцевому бізнесі отримали заслужені нагороди під час церемонії нагородження «Народний бренд-2021».

Серед переможців – «Опілля». Цьогоріч знову перемога за результами голосування тернополян у двох номінація:  «Напій (пиво)»  і «Напій безалкогольний (квас)».

До речі, продукція «Опілля» виборює першість у «Народному бренді» вже кілька років поспіль.

– Ми щиро цінуємо справжню підтримку та довіру наших споживачів. Вони є для нас найбільшою цінністю. Заради них ми ніколи не переступимо червоної лінії і не підемо на компроміс щодо якості та натуральності нашої продукції. Цього року виповнюється 170 років як пивоварня «Опілля» безперервно виготовляє свою продукцію і ми щасливі, що вже традиційно тернополяни обирають нашу продукцію, наш бренд як Народний бренд, – сказав директор з маркетингу корпорації «Опілля» Назар Зелінка під час церемонії нагородження.

За його словами такі відзнаки у конкурсі свідчать про найголовніше – підтримку, довіру та повагу тернополян. Саме визнання споживачів надає «Опіллю» потужний стимул для вдосконалення виробництва та розвитку корпорації, не забуваючи  про збереження давніх традицій.

І ще додав, що цього року «Опілля» випустило два сорти безалкогольного справжнього пива, яке має справжній смак, всі якості пива, лише не має алкоголю.

Нагадаємо, що цьогоріч «Опілля» підготувало знову новорічний подарунок для своїх шанувальників – на прилавках магазинів є пиво «Різдвяне»«Різдвяне» – це ексклюзивне темне пиво з нотками кориці, котре спеціально зварене до новорічно-різдвяних свят лімітованою серією. Тож потрібно поспішати, аби встигнути посмакувати цим хмільним напоєм.

Довідково. «Пивоварня Опілля» – тернопільський виробник пива та напоїв натурального бродіння. Виробнича історія бере початок з 1851 року, коли на місці сучасного заводу була заснована перша велика промислова броварня у Тернополі. Відродження підприємства почалося на початку 2000-х разом зі зміною менеджменту. «Опілля» кілька років поспіль відзначають нагородою «Бурштинова зірка» за найвищі відносні й абсолютні темпи приросту виробництва. Підприємство здобувало нагороду «Народний бренд» у 2020, 2019, 2017, 2015 та 2014 роках. У 2019 році бренд потрапив до списку ТОП-100 найдорожчих брендів України. У 2020-21-му – відзначене кількома золотими медалями на міжнародному дегустаційному конкурсі від «Укрпива». «Опілля» – один з найбільших платників податків до бюджету міста Тернополя. Підприємство бере активну участь у підтримці соціальних та культурологічних проєктів.

Назад до блогу
Кращі у двох номінація «Народний бренд-2021»: Опілля вчергове стало улюбленим напоєм тернополян

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я