Facebook PixelCode

«Опілля» номіновано на «Народний бренд-2020»

«Народний бренд» – це конкурс серед виробників споживчих товарів і послуг, переможців якого визначають самі споживачі. Конкурс відбувається під девізом «Ви обираєте – ми нагороджуємо!». Тернополянам пропонують обрати найкращі бренди в кількох десятках номінацій. Щороку кількість споживачів, які беруть участь у голосуванні, зростає. «Народний бренд» - показник того, кого люблять і кому довіряють мешканці Тернополя.
«Опілля» номіновано на «Народний бренд-2020»

Цьогоріч «Опілля» традиційно бере участь у конкурсі «Народний бренд». Кілька років поспіль продукцію «Опілля» перемагало у конкурсі у своїй номінації. Тож працівники пивоварні, мають надію, що тернополяни і цього разу віддадуть голос за улюблений хмільний напій торгової марки «Опілля».

Голосувати можна ТУТ.

- Наше виробництво пива ґрунтується на давніх, живих традиціях створювати натуральний продукт. Ми віримо в те, що на Тернопіллі, в Україні і світі споживач повертатиметься до натурального, природного. Продукти вироблені за класичними технологіями, без різного роду «штучних прискорень», набиратимуть дедалі більшу популярність. «Опілля» використовує класичну технологію роздільного бродіння, доброджування та дозрівання. Це вимагає більше часу, матеріальних затрат та дотримання технологічної дисципліни, але зберігає натуральність смаку пива. Ми поважаємо споживача, який має право на натуральну якість, - каже директора з маркетингу «Опілля» Володимир Гомівка.

Збереження натуральної класичної технології виробництва є сьогодні головним принципом діяльності тернопільського виробника. «Опілля» - це наші українські виробничі традиції. Це повага до споживача і високий рівень якості. Цінуй справжнє! Воно справжнє живе!

Зазначимо, що тернопільська пивоварня «Опілля» веде свою історію від броварні, збудованої 1851 року. Відтоді у пивній індустрії нашого краю відбулася справжня революція. Втім смак справжнього хмільного напою залишився незмінним. «Опілля» варять за стародавньою рецептурою, яка полюбилася пивним гурманам не один рік. Кожен поціновувач справжнього пива обирає свій смак.

До слова, цього року на міжнародному дегустаційному конкурсі від «Укрпива» сорти «Преміум», «Фірмове», «Біле» та «Княже» отримали найвищі відзнаки — золоті медалі. Таку ж нагороду здобув квас «Тернопільський». Срібну медаль отримало «Бочкове».

«Працюємо для людей, бережемо якість і не зраджуємо традицій», - гордо заявляють у компанії.

Отож, проголосувати за пивоварню «Опілля» можна за посиланням: https://brand.20.ua/tr/103/show.html

Підтримайте справжніх!

Джерело: Газета Місто

Назад до блогу
«Опілля» номіновано на «Народний бренд-2020»

Інші статті

05.03.2024
«Опілля» допомогло провести І Національні судові змагання з трудового права
6 команд молодих юристів із різних регіонів України змагались у Тернополі 3 березня в завершальному раунді І Національних судових змагань із трудового права. Захід підтримала компанія «
26.02.2024
«Опілля» взяло участь у найбільшій світовій виставці Gulfood-2024
За майже 30 років Gulfood стала передовим місцем зустрічі представників світової харчової промисловості. Тут більше 5,5 тисяч учасників із понад 120 країн експонують свою продукцію, обладнан...
23.02.2024
ФК «Опілля» здобув найвищий результат в історії команди і вже прагне його покращити
Створений під егідою пивоварні «Опілля» однойменний футбольний клуб виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги. Це найвищ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я