Facebook PixelCode

«Опілля» – у Суперлізі: пивоварня стала спонсором команди найвищого дивізіону Чемпіонату України

У чоловічій Суперлізі Чемпіонату України з волейболу тернопільська команда «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» гратиме під егідою «Опілля». Тернопільська пивоварня стала спонсором команди у сезоні 2023-2024.
«Опілля» – у Суперлізі: пивоварня стала спонсором команди найвищого дивізіону Чемпіонату України

Уже на першу гру Суперліги Чемпіонату України, що стартує 11 листопада, чоловіча волейбольна команда «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» вийде у новій формі з логотипом «Опілля».

«Спонсорство «Опілля» – це дуже вагома допомога для команди і взаємовигідне партнерство. Ми будемо рекламувати тернопільську пивоварню як національного виробника, а «Опілля» допомагатиме команді розвиватись та здобувати нові і нові спортивні вершини», – каже президент волейбольного клубу «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» і начальник Управління поліції охорони в Тернопільській області Олег Іващенко.

Після бронзи два роки поспіль у вищій лізі Чемпіонату України з волейболу команда «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» торік дебютувала у Суперлізі і стала сьомою. У цьому сезоні тернопільські волейболісти за спонсорства «Опілля» ставлять собі за мету вийти у плей-офф, а далі поборотись і за нагороди Суперліги Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд.

«Допомога спорту у соціальній діяльності «Опілля» займає чільне місце. Ми багато років підтримуємо аматорський, дитячо-юнацький, ветеранський спорт, а тепер і професійний. «Опілля» активно розвивається, тому з радістю стало спонсором волейбольного клубу, який прагне підкорити п’єдестал найвищого дивізіону Чемпіонату України. З нетерпінням будемо чекати на перемоги тернопільських волейболістів у Суперлізі», – відзначають пивовари «Опілля».

Стартову гру нового сезону Суперліги команда «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» зіграє 11 листопада. Вболівати за тернопільських волейболістів можна буде і в прямих відеотрансляціях мультиспортивної платформи DIVISPORT.

Назад до блогу
«Опілля» – у Суперлізі: пивоварня стала спонсором команди найвищого дивізіону Чемпіонату України

Інші статті

08.07.2024
Охолодитись справжнім напоєм із яблучним смаком: «Опілля» зварило новий квас
Лише три місяці тому тернопільські броварі потішили появою квасу «Білий», а симпатія покупців до нього вже надихнула на створення ще одного безалкогольного напою. На основі «Білого» броварі ...
18.06.2024
Квас «Опілля»: в новий сезон – у новому форматі
Сезон-2024 – це сезон новинок «Опілля». Услід за пивом тернопільська броварня у новий банковий формат почала розливати цього року й квас. ...
Здати кров і отримати корисний бонус: «Опілля» підтримало «Тиждень донорства»
До 14 червня включно у Тернополі можна здати кров для поранених українських військових і цивільних та отримати не тільки моральне задоволення від доброї справи, а й приємний приз від партнер...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я