Facebook PixelCode

«Опілля» виступило генеральним спонсором змагань з веслування на байдарках і каное

У п’ятницю, 27 серпня, у Тернополі стартував чемпіонат України серед ветеранів з веслування на байдарках і каное.
«Опілля» виступило генеральним спонсором змагань з веслування на байдарках і каное

У п’ятницю, 27 серпня, у Тернополі стартував чемпіонат України серед ветеранів з веслування на байдарках і каное. Генеральним спонсором цього змагання на водній арені «Тернопіль» стала пивоварня «Опілля».

Упродовж трьох днів у спортивному дійстві візьмуть участь майже 200 спортсменів зі всіх областей України. Серед почесних гостей заходу — президент Федерації каное України Сергій Чернишов і головний тренер збірної команди України, дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан. Церемонія відкриття та святковий парад спортсменів розпочнуться у суботу, 28 серпня, о 12.00.

За словами президента Федерації каное Тернопільщини Віктора Кузяка, чемпіонат України серед ветеранів з веслування на байдарках і каное — перше змагання національного рівня, яке відбувається у файному місті за останніх 20 років. Є всі підстави стверджувати, що проведення чемпіонату, а також поява в обласному центрі водної арени «Тернопіль» покладуть початок відкриттю центру водних видів спорту.

За традицією до організації та проведення спортивних змагань з веслування на байдарках і каное долучається корпорація «Опілля». Не став винятком і чемпіонат України серед ветеранів. Серед іншого, «Опілля» подбало про забезпечення всіх учасників питною водою.

«Дякуємо корпорації «Опілля» за сприяння і партнерство. Велике спасибі всьому колективу та керівнику підприємства Ярославу Івановичу Джоджику», — відзначив Віктор Кузяк.
Назад до блогу
«Опілля» виступило генеральним спонсором змагань з веслування на байдарках і каное

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я