Facebook PixelCode

«Опілля» зварило нове справжнє українське пиво

Смачно п’ється і завжди хочеться ще. Таким є новий сорт пива «Світле», що його створила тернопільська пивоварня «Опілля».
«Опілля» зварило нове справжнє українське пиво

Новинка — це справжня класика світлого пива. З усієї лінійки «Опілля» цей лагер має меншу густину, гіркоту та невисокий вміст алкоголю.

Питка легкість «Світлого»

Головне у новому сорті — його легкість. Ніжну солодовість пива делікатно підкреслює ледь вловима гірчинка. Завдяки цьому «Опілля Світле» вже у першому ковтку розкриває свій особливий насичений смак. За першим ковтком відразу хочеться зробити і другий, і третій, щоб насолодитись багатством відчуттів. Питке — так кажуть про «Світле» всі, хто вже спробував нове пиво «Опілля». Духмяність його солоду у поєднанні з відтінками хмелю зваблюють приємністю запаху. У скляному келиху фільтроване «Світле» буквально сяє. Це пиво наповнює відчуттям легкості і спокою.

«Світле» — справжнє українське пиво

За незмінною традицією для нового сорту броварі «Опілля» обрали найякіснішу натуральну сировину. Світлий солод і вирощений на родючій українській землі ячмінь поєднуються в «Світлому» з ароматним українським хмелем. Для напою «Опілля» використало спеціально очищену воду і найякісніші дріжджі. Нове пиво броварня зварила за традиційною технологією роздільного бродіння з тривалим дозріванням за низьких температур. Тому «Опілля Світле» — це справжнє українське пиво.

Із чим новинка смакує по-особливому

Прохолодне «Опілля Світле» саме по собі готове подарувати насолоду. У поєднанні ж зі стравами легкість смаку пива підкреслить ніжність стейка чи інших продуктів на грилі. Гармонійним це пиво буде і з рибою та різними морепродуктами. «Світле» чудово підійде і до сирних снеків, і до легких салатів.

«Світле» є і на розлив, і в пивній банці

Посмакувати новим пивом на розлив можна у фірмових магазинах «Опілля». Придбати з собою — у супермаркетах. Окрім літрових ПЕТ пляшок, «Світле» броварня розливає і в пивні банки. Алюмінієва банка — зручний і надійний формат. Вона краще захищає напій від сонця і тепла та довше зберігає його свіжий смак. Тому у банковому форматі найвища якість пива завжди гарантована.

Насолода «Світлим» чекає на Вас

Ніжний смак і легкість «Опілля Світлого» — знахідка для поціновувачів справжнього українського пива. Якщо цей сорт від тернопільської пивоварні ще не куштували, спробувати новинку варто. «Опілля Світле» — це пиво, якого хочеться знову і знову. Тож починайте насолоджуватись «Світлим» уже зараз.

Назад до блогу
«Опілля» зварило нове справжнє українське пиво

Інші статті

04.10.2024
«Опілля» створило інноваційну новинку, яка змінює уявлення про солодкі напої

Тернопільська пивоварня «Опілля» випустила корисний і натуральний напій із низьким вмістом цукру. Це перший в Україні солодкий безалког...

03.10.2024
«Опілля» здобуло перемогу у Міжнародному конкурсі: відразу 10 нагород
Гран-прі та 9 золотих медалей отримала продукція тернопільської пивоварні на XXV Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних та питних вод, ...
Переможцю – особливий приз від «Опілля»: компанія стала партнером турніру з єдиноборства
Майже півтори сотні учасників з різних регіонів України взяли участь у відкритому чемпіонаті Тернопільської області з кіокушин-кан карате серед дітей, юнаків та юніорів в розділі «куміте». ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я