Facebook PixelCode

«Опілля» зварило нове справжнє українське пиво

Смачно п’ється і завжди хочеться ще. Таким є новий сорт пива «Світле», що його створила тернопільська пивоварня «Опілля».
«Опілля» зварило нове справжнє українське пиво

Новинка — це справжня класика світлого пива. З усієї лінійки «Опілля» цей лагер має меншу густину, гіркоту та невисокий вміст алкоголю.

Питка легкість «Світлого»

Головне у новому сорті — його легкість. Ніжну солодовість пива делікатно підкреслює ледь вловима гірчинка. Завдяки цьому «Опілля Світле» вже у першому ковтку розкриває свій особливий насичений смак. За першим ковтком відразу хочеться зробити і другий, і третій, щоб насолодитись багатством відчуттів. Питке — так кажуть про «Світле» всі, хто вже спробував нове пиво «Опілля». Духмяність його солоду у поєднанні з відтінками хмелю зваблюють приємністю запаху. У скляному келиху фільтроване «Світле» буквально сяє. Це пиво наповнює відчуттям легкості і спокою.

«Світле» — справжнє українське пиво

За незмінною традицією для нового сорту броварі «Опілля» обрали найякіснішу натуральну сировину. Світлий солод і вирощений на родючій українській землі ячмінь поєднуються в «Світлому» з ароматним українським хмелем. Для напою «Опілля» використало спеціально очищену воду і найякісніші дріжджі. Нове пиво броварня зварила за традиційною технологією роздільного бродіння з тривалим дозріванням за низьких температур. Тому «Опілля Світле» — це справжнє українське пиво.

Із чим новинка смакує по-особливому

Прохолодне «Опілля Світле» саме по собі готове подарувати насолоду. У поєднанні ж зі стравами легкість смаку пива підкреслить ніжність стейка чи інших продуктів на грилі. Гармонійним це пиво буде і з рибою та різними морепродуктами. «Світле» чудово підійде і до сирних снеків, і до легких салатів.

«Світле» є і на розлив, і в пивній банці

Посмакувати новим пивом на розлив можна у фірмових магазинах «Опілля». Придбати з собою — у супермаркетах. Окрім літрових ПЕТ пляшок, «Світле» броварня розливає і в пивні банки. Алюмінієва банка — зручний і надійний формат. Вона краще захищає напій від сонця і тепла та довше зберігає його свіжий смак. Тому у банковому форматі найвища якість пива завжди гарантована.

Насолода «Світлим» чекає на Вас

Ніжний смак і легкість «Опілля Світлого» — знахідка для поціновувачів справжнього українського пива. Якщо цей сорт від тернопільської пивоварні ще не куштували, спробувати новинку варто. «Опілля Світле» — це пиво, якого хочеться знову і знову. Тож починайте насолоджуватись «Світлим» уже зараз.

Назад до блогу
«Опілля» зварило нове справжнє українське пиво

Інші статті

15.10.2024
Що таке солодові напої і чому «Опілля» почало їх випуск
Тернопільська пивоварня «Опілля» розробила і запустила випуск новітніх безалкогольних солодових напоїв із малим вмістом цукру. Це перший та...
ТМ «Квас «Опілля» підтримала змагання, в ході яких 5 шкіл Тернопільщини отримали спорядження для біатлону
Тернопільська першою серед областей України отримала комплекти для уроків біатлону, які з цього навчального року запровадили для учнів 7-9 класів у 50-ти загальноосвітніх школах 10-ти област...
У центрі Тернополя ростуть іменні дерева «Опілля», донати за які підуть на ЗСУ
Два дерева пивоварні «Опілля» були посаджені в рамках ініціативи «Підтримуй ЗСУ – посади іменне дерево». ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я