Facebook PixelCode

Особливість справжнього у новому форматі: як банка береже смак пива «Опілля»

Знана як виробник справжнього смачного пива тернопільська броварня «Опілля» почала випуск нового формату продукції — банкового пива. Перевага банки — і в здатності краще зберігати особливий смак пива «Опілля», звареного з натуральної української сировини за традиційною технологією пивоваріння.
Особливість справжнього у новому форматі: як банка береже смак пива «Опілля»

Унікальність смаку пива «Опілля» — у відродженій тернопільською броварнею класичній технології виробництва. Для виготовлення хмільного пивоварня використовує роздільне бродіння з тривалим доброджуванням пива при низьких температурах.

«Пиво «Опілля» у спеціальних підвалах австрійського типу за температури від 0 до +2°C дозріває тижнями. Роздільне бродіння потребує більше часу і витрат на виробництво, але саме холодне доброджування робить пиво «Опілля» унікальним за смаком та ароматом. За натуральність наше справжнє пиво і цінують споживачі», — кажуть пивовари «Опілля».

Бродіння сортів експортової серії пива "Koryfei", "Lager" і "1851" триває 7 діб. Дозріває "Koryfei" вдвічі довше — 14 діб, а "Lager" і "1851" втричі довше — 21 добу. Так найякісніші вітчизняні натуральні складники — ячмінний солод, артезіанська вода, пивні дріжджі та хміль — завдяки професійності пивоварів «Опілля» перетворюються на справжнє пиво з неповторним смаком. Але зварити якісне пиво — лише половина справи. Для її завершення слід знайти спосіб доправити пиво до споживача не тільки таким же свіжим і якісним, а й з тим же унікальним смаком та ароматом, з яким його зварили броварі «Опілля». Тут на перший план виходить тара, в яку виробник розливає пиво. І нову оптимальну тару для свого пива броварі «Опілля» знайшли. Саме сорти "Koryfei", "Lager" і "1851" стали першими, які «Опілля» почало розливати в банки.

«Алюмінієва банка як тара підходить для них практично ідеально, бо береже якість та особливий смак напою від шкідливих для пива факторів: надмірного кисню, сонячного проміння і перегрівання», — пояснюють броварі «Опілля».

Спеціальне внутрішнє покриття банки не дає пиву контактувати з металом, а загалом банка герметичніша за скляні і пластикові пляшки та має менший прошарок повітря між пивом і тарою. Завдяки цьому банкове пиво надійніше убезпечене від окислення. Краще за скляні і ПЕТ пляшки світлонепроникна алюмінієва банка береже колір та смак пива «Опілля» і від сонячного проміння та нагрівання. Перелік переваг банки як упаковки для пива на цьому не закінчується. Алюмінієва банка легша і компактніша за іншу тару, тому вантажівка зможе привезти за раз більшу кількість пива «Опілля» до крамниці. Це означає, що Ви завжди зможете придбати свіже пиво тернопільського виробника, а нести його з магазину у банковому форматі Вам буде легше.

Щоб відчути справжній смак пива «Опілля», споживати його слід охолодженим. Для "Koryfei", "Lager" і "1851" оптимальною буде температура напою +4… +7 °С. І тут ще одна перевага: охолоджується пиво в банці швидше, як в іншій тарі. Повільно без різких рухів діставши з холодильника, плавно відкривши банкове пиво і неквапом наливаючи його в бокал у передчутті першого ковтка, Ви можете бути впевнені, що зараз питимете справжнє пиво того самого неповторного справжнього смаку й аромату, яких йому надали пивовари «Опілля». Розливне, пляшкове чи банкове пиво від «Опілля» — кожен обирає свій формат, але однаково цінує справжнє.

Назад до блогу
Особливість справжнього у новому форматі: як банка береже смак пива «Опілля»

Інші статті

08.07.2024
Охолодитись справжнім напоєм із яблучним смаком: «Опілля» зварило новий квас
Лише три місяці тому тернопільські броварі потішили появою квасу «Білий», а симпатія покупців до нього вже надихнула на створення ще одного безалкогольного напою. На основі «Білого» броварі ...
18.06.2024
Квас «Опілля»: в новий сезон – у новому форматі
Сезон-2024 – це сезон новинок «Опілля». Услід за пивом тернопільська броварня у новий банковий формат почала розливати цього року й квас. ...
Здати кров і отримати корисний бонус: «Опілля» підтримало «Тиждень донорства»
До 14 червня включно у Тернополі можна здати кров для поранених українських військових і цивільних та отримати не тільки моральне задоволення від доброї справи, а й приємний приз від партнер...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я