Facebook PixelCode

Тернопільське «Опілля» допомогло втамувати спрагу рибалкам з різних куточків України

Традиційний фестиваль з лову риби відбувся 16 червня в селі Некраші на Житомирщині, а посприяла організації заходу тернопільська корпорація «Опілля».
Тернопільське «Опілля» допомогло втамувати спрагу рибалкам з різних куточків України

Представники фірми не тільки виступили спонсорами змагань, але й долучилися до заходу. Троє рибалок від «Опілля» упродовж дня змагалися за кращий улов.

Як розповів організатор фестивалю Сергій Масленчук, цьогоріч закинути вудки у водойму Житомирщини завітало понад 20 рибалок із різних міст України. Учасники змагалися, відпочивали, частувалися свіжозвареною юшкою, квасом. Втамовували спрагу і пивом від «Опілля».

— На фестивалі нас виручив генеральний спонсор заходу – тернопільська корпорація. Оскільки нам не вистачало стола, то хлопці привезли додатковий на захід. Серед символічних призів та частувань, які отримали учасники фестивалю, були і презенти від «Опілля». Так, рибалки могли за бажанням безкоштовно пригощатися напоями під час змагань чи взяти їх з собою в дорогу. У підсумку переможці заходу отримали у своїх номінаціях відзнаки та подарунки – окреме рибальське спорядження. На завершення заходу ми зварили юшку зі свіженької риби. Стравою смакували досита, а варива ще в казані залишилося, — розповів організатор.

Пан Сергій додав, що подібний рибний фестиваль відбувається на Житомирщині вже вчетверте. Хоч до змагань долучилося менше учасників, аніж попередньо очікували організатори, захід пройшов позитивно – рибалки добре відпочили, погомоніли та збагатилися призами.

Джерело tenews.org.ua

Назад до блогу
Тернопільське «Опілля» допомогло втамувати спрагу рибалкам з різних куточків України

Інші статті

15.10.2024
Що таке солодові напої і чому «Опілля» почало їх випуск
Тернопільська пивоварня «Опілля» розробила і запустила випуск новітніх безалкогольних солодових напоїв із малим вмістом цукру. Це перший та...
ТМ «Квас «Опілля» підтримала змагання, в ході яких 5 шкіл Тернопільщини отримали спорядження для біатлону
Тернопільська першою серед областей України отримала комплекти для уроків біатлону, які з цього навчального року запровадили для учнів 7-9 класів у 50-ти загальноосвітніх школах 10-ти област...
У центрі Тернополя ростуть іменні дерева «Опілля», донати за які підуть на ЗСУ
Два дерева пивоварні «Опілля» були посаджені в рамках ініціативи «Підтримуй ЗСУ – посади іменне дерево». ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я