Facebook PixelCode

Тернопільське «Опілля» допомогло втамувати спрагу рибалкам з різних куточків України

Традиційний фестиваль з лову риби відбувся 16 червня в селі Некраші на Житомирщині, а посприяла організації заходу тернопільська корпорація «Опілля».
Тернопільське «Опілля» допомогло втамувати спрагу рибалкам з різних куточків України

Представники фірми не тільки виступили спонсорами змагань, але й долучилися до заходу. Троє рибалок від «Опілля» упродовж дня змагалися за кращий улов.

Як розповів організатор фестивалю Сергій Масленчук, цьогоріч закинути вудки у водойму Житомирщини завітало понад 20 рибалок із різних міст України. Учасники змагалися, відпочивали, частувалися свіжозвареною юшкою, квасом. Втамовували спрагу і пивом від «Опілля».

— На фестивалі нас виручив генеральний спонсор заходу – тернопільська корпорація. Оскільки нам не вистачало стола, то хлопці привезли додатковий на захід. Серед символічних призів та частувань, які отримали учасники фестивалю, були і презенти від «Опілля». Так, рибалки могли за бажанням безкоштовно пригощатися напоями під час змагань чи взяти їх з собою в дорогу. У підсумку переможці заходу отримали у своїх номінаціях відзнаки та подарунки – окреме рибальське спорядження. На завершення заходу ми зварили юшку зі свіженької риби. Стравою смакували досита, а варива ще в казані залишилося, — розповів організатор.

Пан Сергій додав, що подібний рибний фестиваль відбувається на Житомирщині вже вчетверте. Хоч до змагань долучилося менше учасників, аніж попередньо очікували організатори, захід пройшов позитивно – рибалки добре відпочили, погомоніли та збагатилися призами.

Джерело tenews.org.ua

Назад до блогу
Тернопільське «Опілля» допомогло втамувати спрагу рибалкам з різних куточків України

Інші статті

08.07.2024
Охолодитись справжнім напоєм із яблучним смаком: «Опілля» зварило новий квас
Лише три місяці тому тернопільські броварі потішили появою квасу «Білий», а симпатія покупців до нього вже надихнула на створення ще одного безалкогольного напою. На основі «Білого» броварі ...
18.06.2024
Квас «Опілля»: в новий сезон – у новому форматі
Сезон-2024 – це сезон новинок «Опілля». Услід за пивом тернопільська броварня у новий банковий формат почала розливати цього року й квас. ...
Здати кров і отримати корисний бонус: «Опілля» підтримало «Тиждень донорства»
До 14 червня включно у Тернополі можна здати кров для поранених українських військових і цивільних та отримати не тільки моральне задоволення від доброї справи, а й приємний приз від партнер...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я