Facebook PixelCode

Як вода допомагає нам молодіти і залишатися креативними

Мозок людини на 90 % складається з води. Цей орган найпершим страждає від зневоднення.
Як вода допомагає нам молодіти і залишатися креативними

Мозок людини на 90 % складається з води. Цей орган найпершим страждає від зневоднення. З віком наш головний “центр керування” потребує більше води для підтримки мозку у робочому стані. Вважається, що втрата навіть 1 % води завдає значної шкоди мозку людини. Недарма, мандрівники у пустелях через зневоднення починають бачити галюцинації. Саме мозок першим дає збої і повідомляє про свої потреби.

Тож пити потрібно достатньо. Коли Ви вже відчуваєте спрагу — це значить, що у вас почалося зневоднення. Вчені рекомендують не допускати почуття спраги. Якщо почуття голоду є правильним маркером, що потрібно їсти, то почуття спраги є ознакою, що процес зневоднення зайшов значно далі, ніж допускається.

Пити треба якісну воду. Саме таку пропонує “Опілля”.

  • Вода “Опілля Артезіанська”- унікальна артезіанська вода з глибоких горизонтів майже 170 метрів. Захищена від впливу цивілізації товстим шаром гірської породи, що не допускає згубного впливу забруднень.
  • Вода “Опілля Артезіанська” — це екологічна вода. Тернопільщина один з найбільш екологічно чистих регіонів, де нема шкідливих виробництв, а отже - це природно чиста вода.
  • Вода “Опілля Артезіанська” - збалансована за своїм мінеральним складом, тут є речовини, які сприяють омолодженню організму, чинять заспокійливий вплив на нервову систему, сприяють травленню.

Вживаючи достатньо води — ми сприяємо омолодженню і зберігаємо чистий та здоровий розум. Пити — значить жити! - це гасло води “Опілля” найкраще характеризує значення води у нашому житті. Тож пийте достатньо води! Будьте здорові! Споживайте якісне!

Назад до блогу
Як вода допомагає нам молодіти і залишатися креативними

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я