Facebook PixelCode

Живий квас - природний антиоксидант, імуномодулятор та енергетик

Квас був дуже популярний у наших пращурів. Рецепти приготування смачного напою знали у кожному домі. Його варили монастирях, солдатських казармах, лікарнях.  
Живий квас - природний антиоксидант, імуномодулятор та енергетик

Квас був дуже популярний у наших пращурів. Рецепти приготування смачного напою знали у кожному домі. Його варили монастирях, солдатських казармах, лікарнях. Ми ж назвемо чотири причини, які зроблять квас і Вашим улюбленцем:

  • Квас з давніх-давен використовували у лікувальному харчуванні, щоб швидше одужати, а також лікували цингу та авітаміноз, компенсуючи в організмі, дефіцит аскорбінової кислоти (вітаміну С).
  • Квас це чудовий абсолютно природний напій. У ньому немає нічого штучного. Тільки природні складові: вода, ячмінь, жито, корисні бактерії, що сприяють сквашуванню. У процесі пророщування зерна активуються ферментативні процеси, відбувається накопичення біологічно активних компонентів.
  • Квас відновлює фізичну працездатність і витривалість організму. Тому люди, які важко працювали брали на роботу не воду, а саме квас. Окрім поширених макроелементів калію та магнію, квас містить багато заліза, марганець, кобальт, а також цинк, що є антиоксидантом, імуномодулятором і дуже корисним для чоловічого репродуктивного здоров’я.
  • У ячмені, з якого робиться квас, є такий рідкісний елемент як кремній. Кремнієвмісні продукти запобігають сечокам’яній хворобі. Окрім гарбуза, його насіння і польового хвоща, цей елемент мало де знайдеш. І якраз дуже багато кремнію саме у ячмені, що є основою виробництва квасу.
  • Назад до блогу
Живий квас - природний антиоксидант, імуномодулятор та енергетик

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я