Facebook PixelCode

Щоб ефективно працювати, треба пити більше води

Наш мозок на 73 % складається з води, а кров на 90 % - також вода.
Щоб ефективно працювати, треба пити більше води

Наш мозок на 73 % складається з води, а кров на 90 % - також вода.

У житті бажано займатися улюбленою справою. Науковці підрахували - в середньому “віддає” роботі 8-12 років життя. Тож не варто марнувати цей час на остогидлу справу. А щоб працювати ефективно, варто пити більше води.

В організмі людини вода становить близько 80 відсотків маси її тіла. Пити треба якісну воду, бо саме вона забезпечує роботу усіх надскладної машини, якою є людський організм.

Ми рідко замислюємося, що, коли робимо крок, або піднімаємо руку, чи навіть посміхаємося — починають працювати десятки різних м’язів. Мозок подає тисячі команд, набагато більше, ніж, наприклад аеробус “Боїнг” піднімаючись у повітря. І щоб все працювало злагоджено — потрібна вода.

  • "Опілля" - це унікальна вода, що видобувається з глибини у майже 170 метрів, екологічно чиста й збалансована за мінеральним складом. Адже аретізанські води “відрізані” від техногенного впливу людини водонепроникними шаром породи. Така вода сформувалася у надрах землі задовго до народження людини. Тобто — це справжня “жива енергія” позбавлена штучних впливів.

Саме така енергія живої води допомагає нашому мозку народжувати цікаві ідеї. Підвищує працездатність, стресостійкість, долає втому. Пояснюється це факт просто бо мозок людини на 73% складається з води. Стільки ж води містить серце. Наша кров — це також на 90 % вода.

Для ефективного поповнення і відновлення енергії, сила якої визначає і рівень нашої працездатності лікарі та експерти нутріціологи радять випивати щодня щонайменше 1,5-2 літри якісної води, окрім випадків, коли є медичні застереження. Проте таких випадків дуже мало.

Тож, щоб бути здоровим, мати менше стресів вживайте “Опілля”, воду, якість котрої захищена самою природою, "Опілля" — жива енергія природи!

Назад до блогу
Щоб ефективно працювати, треба пити більше води

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я