Facebook PixelCode

Тернопільський виробник назвав обсяг своєї допомоги з початку війни: цифра вражає

Безкоштовно 1 тисячу 76 тонн питної види. Стільки від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну тернопільський виробник «Опілля» уже передав у рамках свого проєкту «Разом до перемоги». Серед отримувачів 1 мільйона 25 тисяч літрів питної води від «Опілля» і бійці ЗСУ на передовій, і мешканці розбомблених рашистами населених пунктів України.
Тернопільський виробник назвав обсяг своєї допомоги з початку війни: цифра вражає

Одним із таких міст України, що потребує постійної допомоги тернопільського виробника, став Миколаїв. Мешканці цього обласного центру через знищення російськими окупантами водозабору від весни втратили доступ до централізованої подачі питної води у мережі. Привезена з Тернополя у пляшках питна вода «Опілля» - життєво необхідна миколаївцям. Так, 27 жовтня гуманітарний штаб «Центру підтримки бізнесу» та Гуманітарний штаб при Миколаївській ОВА у не раз обстріляному військами РФ мікрорайоні Соляні передав миколаївцям майже 8 тонн питної води «Опілля» у півторалітрових пляшках. 1 листопада 5 тонн питної води городяни швидко розібрали вже у Північному мікрорайоні Миколаєва. Миколаївці знову змогли отримати питну воду у пляшках ємністю 1,5 літра від компанії Опілля.

«Ми дякуємо нашим партнерам за допомогу, адже подібного роду заходи дуже важливі. Проблема з питною водою у місті поки не вирішена, тож такі роздачі питної води населенню потрібні, як повітря, - підкреслив керівник «Центру підтримки бізнесу» Артем Ващиленко.

Розливати питну воду благодійно «Опілля» почало вже 25 лютого - у другий день повномасштабної війни Росії проти України.

«Життєво необхідні - вода і хліб. Ми можемо допомогти водою. Тому прийняли рішення допомагати тим, чим можемо - благодійно розливати воду», - каже комерційний директор компанії «Опілля» Володимир Гульовський.

Вийти на гігантський показник в 1 тисячу 76 тонн (1 мільйон 25 тисяч 112 літрів) благодійної питної води підприємство на початку війни, звісно, не планувало. Але вже за перші 54 дні надало 102 тонни питної води, з якої найбільшу партію в 31 тисячу літрів відправили у Миколаївську область.

Від початку війни питну воду як гуманітарну допомогу «Опілля» направляє в усі куточки України. Виробник надає її бійцям ТРО в Тернопільській області, Патрульної поліції, Національній гвардії, центрам комплектування та соціальної підтримки Тернополя і Тернопільської області, військовим підрозділам ЗСУ. Громадські і благодійні організації та релігійні громади доправляли надану «Опіллям» допомогу в Одеську, Черкаську, Сумську та інші області України. Тернопільській міській раді та Службі з надзвичайних ситуацій забезпечувати потреби переселенців та постраждалих внаслідок військових дій «Опілля» також допомагає. Коли у квітні уламки збитої ЗСУ російської ракети ушкодили склад міндобрив на Кременеччині і зробили непридатною воду в тамтешніх криницях, мешканці Сапанова і сіл вниз за руслом Ікви питну воду також отримали від «Опілля».

Виробничі потужності розливу питної води «Опілля» і зараз працюють на повну, щоб допомогти ЗСУ і постраждалим від російського агресора українцям стати ближчими разом до перемоги.

«Опілля» завжди було носієм справжніх цінностей. Зараз найвищою цінністю для українців є перемога над російським агресором і відновлення територіальної цілісності України. Зробити це можемо тільки разом. Тому «Опілля» готове і надалі допомагати, аби якнайшвидше дійти до разом до перемоги України», - наголошує директор з маркетингу компанії «Опілля» Назар Зелінка.

Назад до блогу
Тернопільський виробник назвав обсяг своєї допомоги з початку війни: цифра вражає

Інші статті

11.04.2024
Чим корисний справжній квас навесні
Почуватись здоровим, життєрадісним і сповненим сил після виснажливої зими хоче кожен. Допоможе в цьому традиційний український напій, про користь якого знають не всі. Йдеться про квас. Придб...
«Опілля» підтримало видання книги про унікальну борщівську вишивку
Автентична борщівська вишиванка славить Україну і її традиції на весь світ. Поширенню цієї слави сприяє і «Опілля». Тернопільська пивоварня ...
08.04.2024
Справжній напій українців: «Опілля» відродило споконвічну традицію
Традиційним напоєм, який століттями українці готували і щодня пили впродовж року, є квас. Коли ж тепер полиці крамниць заполонила незліченна кількість закордонних штучних напоїв, українську ...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я