Facebook PixelCode

Вболівати за своїх із «Опіллям»: у чемпіонату Тернопільщини з футболу – новий генеральний партнер

Чемпіонат Тернопільської області з футболу вищої і першої ліг відбувається під егідою «Опілля». Тернопільська пивоварня стала офіційним генеральним спонсором турніру.
Вболівати за своїх із «Опіллям»: у чемпіонату Тернопільщини з футболу – новий генеральний партнер

Футбольний чемпіонат області-2024 за участі 16-ти команд почався в обох лігах – вищій і першій. Матчі вищої ліги глядачі можуть дивитись не тільки на стадіонах Тернопільщини, а й у прямій відеотрансляції, підкреслюють в Асоціації футболу Тернопільщини. Багато в чому проведення турніру стало можливим завдяки генеральному спонсору.

«Прямі відеотрансляції ігор» у вищій лізі на офіційному каналі Асоціації тепер будуть із фаховим коментатором. Окремо робимо й огляди матчів, а також на тлі спеціальних банерів подаємо коментарі тренерів після гри. Планів багато. Намагаємося робити все, щоб уболівальникам було цікаво, щоб задоволення від футболу було максимальним. Тому партнерство з «Опіллям» є дуже важливим. Це той випадок, коли Асоціація і генеральний спонсор знайшли один одного. Вдячні, що пивоварня погодилась на обопільно позитивне партнерство», – каже голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик.

Любов до футболу в «Опілля» давня. Роками вона втілювалась у підтримці і любительських, і професійних турнірів. Так, за партнерства броварні ветерани тернопільської «Ниви» і львівських «Карпат» торік 23 липня зіграли благодійний матч для потреб ЗСУ. Створений під егідою пивоварні ФК «Опілля» виборов срібло Тернопільської районної Першої футзальної ліги сезону 2023-24 років. Ігри збірної України на шляху до Євро вболівальники дивились також за підтримки броварні, яка була спонсором відеотрансляцій на MEGOGO всіх матчів відбору Чемпіонату Європи-2024 з футболу.

«Опілля» завжди підтримує соціальні проєкти, які пропагують спорт, здоровий спосіб життя і дають наснагу до перемоги. Нині для українців це вкрай важливо. Підприємство натхненно працює щодня, аби робочими місцями і сплаченими податками укріплювати обороноздатність України. Свою натуральну і якісну продукцію ми робимо традиційним способом живого бродіння, тому вся вона – справжня. Як справжні жага перемоги команд та емоції вболівальників. Пивоварня стала генеральним спонсором чемпіонату Тернопільської області, бо вболівати за своїх із «Опіллям» – це цінувати традиції і цінувати справжнє. Тому дивитись футбол із «Опіллям» – це завжди круто», – підкреслюють тернопільські броварі.
Назад до блогу
Вболівати за своїх із «Опіллям»: у чемпіонату Тернопільщини з футболу – новий генеральний партнер

Інші статті

18.06.2024
Квас «Опілля»: в новий сезон – у новому форматі
Сезон-2024 – це сезон новинок «Опілля». Услід за пивом тернопільська броварня у новий банковий формат почала розливати цього року й квас. ...
Здати кров і отримати корисний бонус: «Опілля» підтримало «Тиждень донорства»
До 14 червня включно у Тернополі можна здати кров для поранених українських військових і цивільних та отримати не тільки моральне задоволення від доброї справи, а й приємний приз від партнер...
17.05.2024
Зустрічайте новинку від «Опілля» – справжній смак сезону-2024
Улюбленого квасу «Опілля» стало більше. Тернопільська пивоварня розширила лінійку безалкогольних напоїв і випустила квас «Біли...
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я